Szabó Franciska és Szarka Ákos elképesztő vallomást tett egymásnak

Az Exatlon Hungary villájban forrósodik a hangulat a Bajnokok háza táján: Szabó Franciska reggelijét pár nappal ezelőtt ágyba szervírozta Szarka Ákos, a meghitt privát beszélgetéseik pedig azóta csak tovább mélyültek.

Férfipárbaj előtt a Bajnokok

Az Exatlon Hungary Végjátékának eredményei alapján a Bajnokok férfi versenyzői mérettetnek meg az eheti férfipárbajon. Az egyik párbajozó biztosan Szarka Ákos lesz. A felépülőfélben lévő Szabó Franciska és Ákos a hálószobában tárgyalták ki a párbaj keltette feszültségeket.

Szabo Franciska Szarka Akos Exatlon Hungary Bajnokok Exatlon Parok
Szabó Franciska és Szarka Ákos sokatmondó ölelése / Fotó: TV2

A Végjáték során Franci úgy látta Ákoson, hogy éppenséggel inkáb felszívta magát, és elszántsággal áll majd neki a párbajnak. Ákos ezt csak megerősíteni tudta, bár elismerte, hogy kudarcként éli meg, hogy a verseny ezen pontján saját csapatán belül kell megmérettetnie.

Én úgy jöttem ide, hogy döntő, kész. Aztán most azt mutatja az élet, hogy nem úgy van az, ahogy az ember hiszi

– mondta Ákos, mielőtt Franci könnyekben tört ki, és elcsukló hangon vallotta be, hogy szeretné, ha Ákos még nagyon sokáig versenyben maradna.

Szabó Franciska és Szarka Ákos a végsőkig együtt maradna

Franci zokogása Ákos ölelése után csitulni látszott, és összefoglalta érzéseit. A Bajnok fiú pályaesemények során tanúsított nyugodtságát magasztalta, sőt lexikális tudásával kapcsolatban is áradozott. Ákos beismerte, hogy az elején nagyon félt Francitól, nagy hangja és eltérő temperamentumuk miatt, de azóta rengeteget tanult a cselgáncsozó lánytól, és szeretné, ha a játék legvégégig támogatnák egymást.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ákos elismerte, hogy az Exatlon Hungary kezdte óta eltelt időben Francival való kapcsolata mélyült el leginkább olyan szinten, hogy amikor lélekbúvárkodásra kerül sor, vele tudja legmeghittebben megbeszélni a dolgokat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból