A Bajnokok között dúlnak az érzelmek, és a legnehezebb pillanatok, sérülések is az összecsiszolódás felé viszik a csapatot, míg a Kihívóknál kialakult szorosabb, ám kisebb létszámú barátságok, és azok sérülékenysége a kohéziós erő rovására mehetnek.

Érzelmek viharában Szabó Franciska és Szarka Ákos

A medáljátékot megelőzően a Bajnokok banánpalacsintát vittek reggelire az ébredező Szabó Franciska ágyába, és csapatostul kívántak neki jó reggelt. A vacsorát pedig az idáig kősziklának mutatkozó Szarka Ákos vitte tálcán a lábadozó versenyzőnek.

Szabo Franciska Szarka Akos Exatlon Hungary
Szabó Franciska Csapattársai Mindent Megtesznek, Hogy A Sérülést Szenvedett Cselgáncsozót Felvidítsák, És Gyógyulását Támogassák / Fotó: Tv2

A kedves gesztust meghitt beszélgetés követte, aminek során nem várt érzelmek törtek elő a Bajnokokból.

Nagyon akarok segíteni valakin, aki megimbolyog, de van bennem egy gát

– mondta el Szarka Ákos, aki szerint az Exatlon Hungary verseny hetei során szerzett fizikai megmérettetéseken elért sikerek mellett fontos pozitívum, hogy érzelmileg és mentálisan is magasívű fejlődésen mennek át a játékosok.

Ákos bevallotta a lánynak, mennyire nehéz megélnie az érzelmek kifejezésével járó pillanatokat, Franciska pedig a furcsa jelzővel írta körül Ákos kibontakozását. Könnybe lábadt szemmel köszönte meg a közeledést, és láthatóan teljesen új megközelítésben figyeli a körülötte zajló eseményeket. Ennek nem csupán a kényszerből elviselt ágynyugalom az oka, de a sérülése óta érzékeli igazán, mennyire fontos csapattársainak.

Kőnig Anna gyászol

A Kihívóknál is egyre inkább előtérbe kerülnek az érzelmek. Kőnig Anna nem tudta tovább titkolni fájdalmát, amiért a férfipárbaj során a hozzá legközelebb álló Szabó Benő maradt alul. Benőnek a párbajt követően azonnal el kellett hagynia az Exatlon Hungary területét, és a Dominikai Köztársaságot, ezt megelőzően azonban visszakapta mobilelefonját, és válaszolt a nézők kérdéseire.

Kapcsolódó cikk

Anna úgy nyilatkozott, nagyon hálás Benő barátságáért, és kétli, hogy bárki mással a csapatból ennyire szorossá tudna válni a kapcsolata. Elmondása alapján a fiú minden rezdülését érezte és mindenkinél jobban odafigyelt rá, támogatta.

Benő búcsúölelésében minden benne volt, és ő is pontosan tudja, mit érzek iránta és gondolok róla

– zokogta Anna, aki alig várja, hogy újra találkozhasson ex-csapattársával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet