Az Exatlon Hungaryből ma este távozni kényszerülő Szabó Franciska távozása után, mint végül megtudhattuk, három szalagja szakadt el a bokájában.

Szabó Franciska távozása után felégetik a pályát

A pálya és a videóhívás-tét ismertetését követő ceremónia után a Szabó Franciska távozása miatt megroppant Bajnokok megfogadták egymásnak, hogy ha kell, felégetik maguk mögött a pályát. Az orvosok döntése alapján Ujvári Izabella sem versenyezhet ma este, így ember hátrányban ez a cél hatalmas kihívásnak tűnhet.

Szabo Franciska Kiesett Bajnokok Exatlon Hungary Szabo Franciska Serules
Szabó Franciska Távozását Palik László Lesújtva Jelentette Be / Fotó: Tv2

Gelencsér Timi utolsó interjúja során megtudhatták a nézők, hogy Szabó Franciska élete során a háromszoros sérülések domináltak. Korábbi sportkarrierje során három vállműtétet hajtottak végre rajta, a térde szalagszakadás-porcleválás kapcsán szintén háromszor volt megműtve, illetve három csigolálya lett stabilizálva.

Az Exatlon Hungary pályáján elszenvedett lábérülése során szintén három bokaszalagja szakadt a cselgáncsozó lánynak, amire Magyarországon újabb műtét vár.

A dupla tétért folytatott első futamot a Bajnokok nyerték, Virág András higgadtságának és elszántságának köszönhetően.

Kocsis Lilkó másik felét veszítette el

Kocsis Lilkó és Szabó Franciska barátsága már két és fél hónap alatt is legendássá vált a műsor történetében. Franciska elvesztését talán még fel sem fogva, Lilkó profizmusának hála a futam alatt képes volt kizárni az érzelmeit, és csak a pályára koncentrálva magabiztosan behúzta a pontot csapatának.

Kapcsolódó cikk

Ahogyan Virág András is, Somhegyi Krisztián szintén a könnyeivel küszködött, amikor a nyertes megmérettetés utáni villáminterjújában Szabó Franciskáról kérdezték. Az első három futamot a Bajnokok nyerték, a negyedik megmérettetésen azonban a Bajnokok újabban legproblémásabb csapattagja, Lencsés Luca alul maradt Buzás Dorottyával szemben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet