Szabó Győző és Stohl András rendőröket alakítanak egy színdarabban.

Szabó Győző az Arccal a csúcsra podcast vendége volt, ahol a Valami Amerikáról is mesélt, ami az első olyan film volt, amiben tisztán játszott, írja24.hu.

2001. május 28-án használtam heroint utoljára. Addigra már olvastam a Valami Amerika forgatókönyvét, tudtam, hogy egy tök jó film lesz, meg jó szerep.

“A tizenvalahányadik filmem volt, előtte cuccosan, beállva játszottam előadásokat, forgattam tévésorozatokat, csináltam showműsorokat, de akkor azt éreztem, hogy ez a film nagy durranás lesz. Ez volt az első film, amit tisztán csináltam végig. Onnantól kezdve nagyon furcsa volt tisztán játszani is” – árulta el. Arról is mesélt, hogy Stohl Andrással szerepel a Jó zsaru, rossz zsaru című kétszereplős előadásban, és sokat szoktak viccelődni egymással a múltjukról.

Ez egy kétszereplős, csodálatos előadás. Akár lehetne egy katasztrófaturizmus is két ekkora kalibert megnézni zsaruként. Mi csak így viccelődünk egymással, hogy a cuccos meg a sittes.

Stohl Andrást 2011-ben súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 10 hónap letöltendő börtönre ítélték, végül öt hónap után jó magaviselettel feltételesen szabadult.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet