Szabó Győző hogyan élte meg drogfüggőségét? Milyen volt a szüleivel való viszonya? És a párkapcsolatai? A 20 perc őszintén műsorában hazugságvizsgálóra kötötték a színészt.

Más dolgokban bátornak tartja magát, de nem érzelmi szinten

A Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös műsorában, a 20 perc őszinténben keretén belül különböző magyar hírességeket kötnek hazugságvizsgálóra. A legutóbbi adásban Szabó Győző színésszel beszélgetett a műsor házigazdája, a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita, amelyről a Szeretlek Magyarország adott hírt.

A több mint 20 perces műsorban többek között kiderült, hogy sportolásban, motorozásban bátornak tartja magát a színész, azonban az érzelmi dolgokban nem igazán.

Nagy többségében a nők szakítottak velem, és nem én velük, mert én gyáva alak vagyok. Megvárom, hogy kirúgjanak, megvárom, hogy éjszakákon sms-eket írjanak

– vallotta be Szabó.

Szabó Győző: Valamit csak tegező stílusban tudunk elmondani a másiknak

A szüleiről való viszonyáról az 51 éves színész elárulta, mindig is magázta őket.

“Az a szó, hogy szeretlek, így nem hangzott el soha. Szeretem apukát, szeretem anyukát. Érdekes, hogy valamit csak tegező stílusban tudunk elmondani a másiknak. De mindegy is, mert érzelmi része ugyanaz” – árulta el a hazugságvizsgálóra kötve Szabó.

A Toxikoma és a drogfüggősége is szóba került

Természetes szóba került a nemrégiben megjelent a korábban általunk is beharangozott Toxikoma film is, amelyet Herendi Gábor rendezett. A Toxikoma Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

Kraszkó rákérdezett arra, mi az, amely nem igaz a filmből. Szabó mindenekelőtt elárulta, hogy természetes a film használ fikciós elemeket, illetve a dramaturgiájának része, hogy feljavítsák a történetet. Ám hozzátette, a könyvben fellelhetőek olyan képek, amelyekben túloztak az olvasói igények miatt. Mindazonáltal, folytatta a színész, az, amit megélt, a valóságban “ezerszer keményebb, nincs az a betűmennyiség, az a fekete papír, amire rá lehetne írni”. Mint mondta, a film csak egy pici szeletét emeli ki a drogfüggőségének, többek között Csernus Imrével való harcát, amely Szabó elmondása szerint szintén igaz.

A több mint 20 perces műsorban kérdezték arról is, droghasználóként volt-e olyan alkalom, hogy már használt tűt szúrt volna-e magába, illetve nem fél-e attól, hogy esetleg visszatérne a heroinhoz.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.