ByeAlex Szabó Zsófi egy régi, félmeztelen fotójával trollkodott az RTL Klub tegnap este elindult, Maradj haza magadnak! című reality műsorában. A vasárnap esténként jelentkező adásokban Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik “karanténkalandjain” szórakozhatnak a nézők.

Szabó Zsófi 2011-ben levetkőzött a CKM magazinnak

Az első epizódban Szabó Zsófi arról mesélt Dér Heninek, aki a karanténban párjával rajta van a babaprojekten, és ByeAlexnek, hogy szeretné kisfiát, Mendelt leszoktatni a pelenkáról.

Ennyit kaszálhatnak az X-Faktor mentorai az RTL Klubtól

ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban. Az X-Faktor az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, amely ma, október 5-én indul útjára. Nem csoda hát, hogy a nagy rivális, a TV2 megpróbál hétről hétre műsorváltozásal élni, hogy felzárkózon.

Az X-Faktor mentora erre felajánlotta, hogy segítségként felhívja az édesanyját, hogy megkérdezze, ő mikor lett szobatiszta. Az anyukája erre azt a választ adta, hogy “Sose!”

Szabo Zsofi Meztelen Foto Maradj Haza Magadnak
/ Fotó: Rtl Klub

“Anyukád beégetett. Imádom!” – hahotázott Szabó, mire a Kedvesem énekese előkereste a 31 éves sztár egy régi, félmeztelen fotóját. “Ez Metzger Viki, nem?” – mondta Dér Heni, akiről nem lehetett eldönteni, hogy beszállt a trollkodásba, vagy tényleg nem látja jól a videóchatben a képet.

Szabó Zsófi erre közölte, hogy a fotó róla készült fénykorában. A felvétel 2011-ben a CKM férfimagazin címlapján volt látható, miután 8000 férfi egy szavazáson őt választotta a legkívánatosabbnak, és ezzel elnyerte az álomnő címet. A sejtelmesen szexi fotósorozatot, amelyen nem mutatott meg mindent, Nánási Pál készítette.

Már nem vállalta ilyen fotózást Szabó

“Akkor éreztem magam a legszexibbnek életemben, amikor ott fetrengtem az ágyban, és fotózott [Nánási Pál] – mondta a fotózás után a TV2 Aktív című műsorában.

Szabó már nem vállalna ilyen fotózást. Elsősorban anyukának és feleségnek, majd műsorvezetőnek, végül színésznőnek tartja magát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs az a fotózás vagy műsor, ami miatt elvenném az időmet a családomtól. Egy sorozaton talán elgondolkodnék, de fehérneműs jelenetet már biztosan nem vállalnék. A férjem ugyanis nem nézné jó szemmel. Volt már olyan színházi megkeresés is, amire nemet mondtam[/perfectpullquote]

–  idézte szavait a Mondd el Tatár Csillának! című műsorból a Best magazin.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet