Szabó Zsófi és Kis Zsolt elválik egymástól 5 év házasság után. Noha egyelőre nem adták be a papírokat, a válásról maga a műsorvezető számolt be.

Nem tudtak alkalmazkodni egymáshoz

Szabó Zsófi színésznő-műsorvezető nemrég az RTL Klub reggeli műsorában számolt be részletesen a Kis Zsolttal való viszonyáról és arról, hogy elválnak öt év házasság után. Mint ismert, az esküvő nem csak a pár miatt volt emlékezetes, hanem Rogán Antal propagandaminiszter helikopterezése miatt is.

Szabo Zsofia Kis Zsolt Valik Valas Oka
Szabó Zsófia Színésznő-Műsorvezető Kis Zsolttal Az Esküvőjükön, Háttérben Rogán Antal Propagandaminiszter / Fotó: Márton Szilvia / Origo

“A férjemmel, Kis Zsolttal szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiunkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi.

Úgy gondolta, élete végéig fog szólni a házasságuk.

Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség

– tette hozzá Szabó.

Szabó Zsófi segítséget kért a házasság megmentésére

A család egyik közeli barátja a Blikknek arról beszélt, hogy a műsorvezető segítséget is kért a kapcsolatuk megmentése érdekében. Azonban a párterápia nem jelentett megoldást, mivel a férj nem az a típus, aki szakemberhez járt volna. Végül Szabó maga döntött úgy, hogy legyen vége.

Kapcsolódó cikk

“Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család. Egyelőre nem adták be a papírokat” – mondta a lapnak a közeli forrás.

Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább.

A forrás a fentiek mellett azt is elárulta, hogy jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek.

Az elmúlt időszak fájdalmát sporttal vezette le a műsorvezető. A teste át is alakult, 12 kilót adott le, miután jó ideje már heti 40 kilométert fut és régi kedvencébe, a lovaglásba is újra beleszeretett, így a lovardában is sűrűn feltűnik – bár a gyermeke édesapjával is így ismerkedtek meg évekkel ezelőtt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet