Szabó Zsófi a sporttal kapcsolatban nyílt meg arról, hogy milyen volt a kamerák előtt felnőni.

Szabó ZsófiHot! magazinnak adott interjút, amelyben főként a futásról beszélt, de ennek nyomán elgondolkodtató gondolatokat fogalmazott meg az ismertségről is, írja168.

“Befogadott egy közösség, ahol elég nehéz elismerést szerezni, elérni, hogy ne csak futkorászó celebként tekintsenek rám. Büszke voltam, hogy sikerült.”

15 éve állandó megbélyegzéssel van dolgom vagy az ismert apukám, vagy a magánéletem miatt, vagy mert az emberek szeme láttára nőttem fel, s követtem el hibákat.

“De futás közben nem számít az ismertség, csak az, amit beleteszek, amit kihozok magamból. Azt érzem, erős vagyok, legyőzhetetlen” – magyarázta a színésznő, aki azt is bevallotta, a futásra az egészsége mellett a külső is motiválja.

Ugyanakkor a testem, ahogy most kinézek, nem a magamutogatásról szól, hanem a befektetett munkáról. Viszont sokkal több az önbizalmam, sokkal több a lehetőségem, és ezt élvezem.

“Bár motiválok másokat a változásommal, nem másokért futok, hanem magamért. Már nem kell senkinek semmit bizonygatnom” – jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet