Szabó Zsófi állítólag egyike volt azoknak, akik hangos trécseléssel és szelfizéssel zavarták meg a beszédet mondó díjazottakat a Glamour-gálán.

A múlt heti Glamour-gálából botrány lett, mivel többen zavarták a programot azzal, hogy a győztesek beszéde alatt háttal álltak a színpadnak, nem figyeltek, hangoskodtak és szelfiztek. Az esetet Lilu is megerősítette, aki maga is díjazott volt az esten, de most Szabó Zsófi neve is felmerült a rendbontók között, írja168.

A hírt Osváth Zsolt is kommentálta YouTube-videójában, és tőle megszokott módon nem fogta vissza magát. „Szabó Zsófi végig röhögészett és szelfizett, miközben Lilu díjjal a kezében éppen beszédet mondott és köszönte meg a díját, illetve próbált magvas gondolatokat megfogalmazni. Leesik az állunk – de miért? Örüljünk neki, hogy [Szabó Zsófi] nem szart a terem közepére és kezdte el dobálni a többieket. Én azt gondolom, hogy ez is egy teljesítmény. Érthető, hogy nem figyelt egyébként, sem ő, sem sok pályatársa, mert ez pont olyan, mint amikor valaki nekem mondjuk a kriptovalutáról kezd el beszélni.”

Ez itt egy választékos, többnyire jelentéssel bíró, magyar beszéd volt, mégsem egy cellulitiszkenőcs a Reggeliben, ergo nem biztos, hogy tudják értelmezni. És ha nem tudsz értelmezni valamit, akkor lányos zavarodban mit csinálsz...?

– magyarázta a youtuber, aki kiemelte, hogy nem egyedül Szabó Zsófi volt “pofátlan”, hanem mások is, csak ő volt az egyetlen, akiről videó is nyilvánosságra került.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet