Szabó Zsófi bár nem szeret túl gyakran a nyilvánosság elé állni, a Nők Lapja Cafénak adott interjújában mesélt a közösségi médiával való viszonyáról.

Nyerő páros

Mint arról beszámoltunk, Shane Tusup és Szabó Zsófi azért döntöttek úgy kapcsolatuk bejelentésekor, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, mert nagyon zavarta őket, hogy mindenhol fotósok voltak a nyomukban, és remélték, ezután hétköznapibb párként élhetnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés

Párosuk annyira jól működik, hogy Shane Tusup magyarul tanul, hogy könnyebben kommunikálhasson Szabó Zsófi családjával és barátaival. Már sok mindent megért, és Zsófi édesanyjával már kialakult egy baráti viszony is, nemrég pedig új taggal bővült a család.

Címlapsztori

Magánéletéről azonban roppant keveset oszt meg a műsorvezető, hiszen szeretné megélni a pillanatokat kiváncsi szemek nélkül. A vele készült legfrissebb interjú viszont címlapsztoriként jött le, és erről a műsorvezető az Instagram-oldalán be is számolt – írta a Blikk.

Elmondta hogy a közösségi médiában rengeteg olyan felület van, ami kikapcsolja és feltölti, de már nem találja maximálisan a helyét és a megosztani vágyását. Bár szereti motiválni és elgondolkodtatni a követőit, de már nem érzi elég biztonságban magát a közösségi médiában ahhoz, hogy legmélyebb érzéseiről és gondolatairól is megnyilvánuljon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet