Szabó Zsófi és Shane Tusup most először álltak ki a nyilvánosság elé, és meséltek őszintén kapcsolatukról.

Hétköznapi párként szeretnének élni

Szabó Zsófit és Shane Tusup-t többször kapták már együtt lencsevégre az elmúlt hónapokban, de most jött el a pillanat, hogy a Best magazinnak meséljenek szerelmük történetéről, írja a Blikk. Azért döntöttek úgy, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, mert nagyon zavarja őket, hogy mindenhova fotósok követik, és remélik, ezután hétköznapibb párként élhetnek.

Shane Szabó Zsófi vendége volt az RTL Klub műsorában, és bár Shane-nek azonnal megtetszett Zsófi, a kapcsolat kezdete nem volt zökkenőmentes. Az úszóedzőnek éppen kapcsolata volt, a színésznő, műsorvezető pedig nem állt még készen egy új kapcsolatra a válása után.

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata a nagybetűs újrakezdés

Shane kitartó udvarlása levette Zsófit a lábáról, az első randi pedig olyan jól sikerült, hogy az úszóedző véget vetett akkori kapcsolatának. Azóta minden idejüket együtt töltik.

Mindketten túl vagyunk egy házasságon. Sérültünk, a hasonló ambícióink pedig úgy éreztük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok

– mondta a műsorvezető.
Shane Tusup magyarul tanul, hogy könnyebben kommunikálhasson Szabó Zsófi családjával és barátaival. Már sok mindent megért, és Zsófi édesanyjával már kialakult egy baráti viszony is. Az úszóedző a koronavírus-járvány miatt nem tudott találkozni saját édesanyjával, de a hölgy a napokban Magyarországra érkezett, így találkozhatott fia új barátnőjével.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet