Szabó Zsófi először adott interjút az eljegyzése felbontása óta, és elárulta, a közösségi médiában egy fontos oldalát nem látják a rajongók.

Szabó Zsófi a szakítás óta először, a Joy Magazinnak adott interjút, írjaSzeretlek Magyarország.

A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják

– vallotta be, hozzátéve, “mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat”.

“Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást.”

Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól.

Úgy gondolja, ha ezt kiírta volna, akkor azért kritizálták volna, hogy panaszkodik, miközben szép, fiatal, jól keres, tehát mindene megvan. „Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom” – tette hozzá a műsorvezető.

Szabó Zsófi a pandémia alatt elkezdett sportolni, és elárulta, ez is sokkal többről szólt, mint amit kifelé mutatott a rajongóinak.

Egy izmos hasat mutató kép mögött, amire jönnek is a »na, mutogatja magát« kommentek, ennél sokkal több van egy nőben. Senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére

– vallotta be. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet