Szívszorító szakító levelet írt az edzőteremnek

Néha nem olyan egyszerű lemondani az előfizetéseket. Az edzőterme ragaszkodott az írásos formához a kilépéshez, így a férfi egy szívszorító levelet írt.

Ezernyi oka lehet annak, hogy valaki ki akarjon lépni egy edzőteremből. Néha túl sűrű az időbeosztás, néha az ember elköltözik, vagy rájön, a lustaság miatt nem használja ki a befizetett összeget.

Egy tanulmány szerint őseinknek, az evolúciónak köszönhetjük a lustaságot

A kutatók szerint az őseinknek köszönhetjük, hogy ha tehetjük, a kanapét és a henyélést választjuk az edzés helyett. Hiába egyértelműek ugyanis a mozgáshiány és bizonyos betegségek, valamint az életminőségünk közötti összefüggések, az őseinknek minden egyes pillanatot ki kellett használnia a pihenésre, ez pedig az agyunk működésén is meglátszik.


Elméletben egyszerűnek kellene lennie lemondani egy tagságot, de előfordul, hogy a cégek megnehezítik a feladatot. Például nem engedik, hogy telefonon mondjuk le a szolgáltatást.

szakitó levél
“Még mindig szeretlek, de már inkább csak úgy, mint egy barátot” – írta az edzőteremnek a levélben. / Fotó: Reddit / Mastrrbasser

Egy férfi Redditen osztotta meg a szakító levelét, amit az edzőtermének írt a fent említett szituáció miatt. Költözés miatt próbált kilépni az edzőteremből, de erre nem adtak lehetőséget telefonon, ezért elpostázta a szívből jövő üzenetét.

Kutatás szerint ahhoz, hogy örökre együtt maradj a pároddal, veszekednetek kell

1 Kutatás állítja Egy nemrég megjelent kutatásból kiderült, a házaspárok 44%-a úgy véli, a vita egészségesen és produktívan hat a kapcsolatra. Heti egy csendes, békésen történő veszekedés segít abban, hogy hosszú távon együtt maradjunk párunkkal. Minden félreértés ellenére, ezek a párok tudják, hogy szerelmük igaz és őszinte.


A levél egy szívszorító szakítólevél stílusában íródott, amiben a férfi azt is bevallotta, az új lakása közelében lévő edzőterem úgy formálja a testét, ahogyan korábban nem tudta, hogy lehetséges. Olyan klasszikus terminusokat használt, mint:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tudom, hogy olyan távoli voltam mostanában, de azért, mert megváltoztam. Már más igényeim vannak. És őszintén szólva… Te nem változtál egyáltalán. Nem akarlak megváltoztatni, és nagyon fáj, hogy egyszer egyek voltunk, de eltávolodtunk és különböző helyen vagyunk.[/perfectpullquote]

A Mirror leírása szerint a levelet rengetegen osztották meg a közösségi médiában arról panaszkodva, hogy ők is nehézségekbe ütköztek az edzőterem-tagság lemondásakor.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból