Olvasom Könyvajánló Nyáron indul a Szárnyas fejvadász 2019 képregénysorozat

Nyáron indul a Szárnyas fejvadász 2019 képregénysorozat

Promóció

A 12 kötetből álló sorozat a Szárnyas fejvadász 2049 társírójának Michael Greennek a közreműködésével indul útjára, ezen a nyáron.

Promóció
- Advertisement -

A Szárnyas fejvadász-franchise rajongóinak április 10. speciális jelentőségű: ezen a napon aktiválták Leon Kowalskit (az a replikáns, aki a film legelején megöli a fejvadászt a Voight-Kampff-teszt során – a szerk.)

Leon Kowalski replikánst Brion James alakította a Szárnyas fejvadász című filmben / Fotó: Imgur

Leon létrehozásának évfordulója alkalmából, a Titan Comics és az Alcon Entertainment speciális meglepetéssel állt elő: nyilvánosságra hozta a Blade Runner 2019 (Szárnyas fejvadász 2019) című képregénysorozat az első borítóterveit.

Szárnyas Fejvadász 2049: Schrödinger esete a replikánsokkal – Kritika / ContextUs

Az 1982-es film a fenti szempontokból a nagyközönség számára való emészthetőséget nem tudta megvalósítani, ez lehetett az egyik oka, hogy moziba kerülésekor bukásnak számított. A többi feltételt viszont olyan mesterien sikerült megvalósítania, hogy az évek során korának egyik meghatározó alap műve lett. Kíváncsian vártuk Schrödinger dobozának folytatását.

A 12 részes sorozat a Szárnyas fejvadász 2049 társírója, Michael Green és munkatársa Mike Johnson (Star Trek-képregények) közreműködésével íródott. A Ridley Scott által megálmodott, eredeti 1982-es film neo-noir Los Angelesében játszódik. Ash, a veterán fejvadász új küldetést kap: nyomozzon egy milliomos felesége és lánya után, akit feltehetőleg egy replikáns-csoport rabolt el.

A tavaly bejelentett Szárnyas fejvadász 2019 sorozat az első a képregények és novellák közül, amely folytatólagosan követi a mozisorozat történéseit. A képregénysorozatot Andres Guinaldo illusztrálja, aki melléklet borítókat is megrajzolta. A további borítóterveket Syd Mead, John Royle és Artgerm illusztrátoroknak köszönhetjük, tudatta a The Hollywood Reporter.

A képregénysorozat júliusban indul. Boldog születésnapot, Leon!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3