Kimondani is hihetetlen, 80 éves lenne Szécsi Pál, akinek 8 öngyilkossági kísérlete is volt.
Gyönyörű, de rövid ideig tartó szerelem volt. Szécsi Pál és Domján Edit tragédiáját azóta sem tudták feldolgozni a rajongók. A lángoló szerelem 1972-ben kezdődött az énekes és a nálánál 12 évvel idősebb ünnepelt színésznő között.
Szécsi Pál azóta elhunyt nővére korábban azt nyilatkozta, kapcsolatuk a tisztaságra, egymás tiszteletére épült.
Szécsi Katinak meggyőződése, hogy hiába mondta Domján többször is, hogy csak 40 éves koráig akar élni, ha együtt marad öccsével, meggyőződése, hogy ez a tragédia nem történik meg. Ő úgy tudja, a szakítás azért történhetett meg, mert a “barátok” uszították Palit Edit ellen éppen a korkülönbség miatt. Mivel öccse befolyásolható ember volt, bedőlt ezeknek a provokációknak.

Kapcsolódó cikk

Domján Edit aztán még abban az évben öngyilkos lett, Szécsi Pál pedig összeomlott. Akkor költözött Németországba. Amikor visszahozták, énekelt továbbra is, de nem volt többé ugyanaz. Énekelt ugyan, de soha nem volt jó kedve.
Nyolcadik öngyilkossági kísérlete sikeres volt. Az országon hisztériahullám söpört végig. Kati azt mesélte, a rendőrségen úgy hallgatták ki, mint egy gyilkost, pedig ha valaki, ő mindent megpróbált.

Kapcsolódó cikk

“Tudnék néhány nevet mondani, akik igenis valamilyen módon felelősek Pali haláláért. De nem teszem. Nem mintha félnék, ahhoz már sok mindent megéltem” – hangzott el Szécsi Kati szájából, ám erre már nem kerülhet sor, hiszen 2012. decemberében elhunyt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet