Megesik, hogy vendégeket várunk, de nincs időnk főzni. Ilyenkor jó ötlet lehet rendelni, főleg, ha különböző igényeknek is meg kell felelnie az ételnek. Például teljes kiőrlésű- és fehérkenyérből készült szendvicsekre is szükségünk van.

Színes, de a célnak nem megfelelő szendvicsek

Az AshlinM nevű felhasználó a TikTok-videójában osztotta meg, hogyan értették teljesen félre a szendvics-rendelését.

A 24.hu cikke szerint azt kérte az étteremtől, hogy a szendvicsek fele teljes kiőrlésű-, a másik fele pedig fehérkenyérből készüljön. Az eredmény pedig egy sor nagyon színes, de a célnak nem megfelelő szendvics lett.

Furcsa kérés, de oké

Az étteremben dolgozók ugyanis szendvicsenként értelmezte a kérést, tehát nem választani lehet a kétfajtájú szendvics közül, hanem mindegyik egyik fele fehérkenyérből, a másik fele pedig teljes kiőrlésűből áll.

Ordered a sandwich tray from Walmart. Half wheat, half white. This is what we got. #ohno #stupidchallenge #fyp #haul

AshlinM (@ashlinm92) has created a short video on TikTok with music Oh No (Instrumental). | Ordered a sandwich tray from Walmart. Half wheat, half white. This is what we got. #ohno #stupidchallenge #fyp #haul

A hozzászólásokban azt kezdték találgatni a felhasználók, hogy vajon mi járhatott a rendelést készítő fejében. A Mirror szerint arra jutottak, a szakács valószínűleg úgy gondolta, furcsa kérés, de oké.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet