A lány szülei végül elfogadták a pár szerelmét a nagy korkülönbség ellenére.

A szerelem előtt a jelentős korkülönbség sem akadály

Audrey Cheyenne-Smiley Moon hivatásos katona, aki még a világjárvány előtt, 2020 elején, 19 éves korában ismerkedett meg Kevinnel, a nála több mint 40 évvel idősebb férfival egy randioldalon. A lányt a férfi adatlapján veterán múltja és az övéhez hasonló hivatása fogta meg, hiszen a férfi a katonai rendőrségnél áll alkalmazásban. A The Sun szerint néhány hónapig csak cseteltek, először főleg a katonaságról, majd általános témákról is. Júliusban került sor az első személyes randevúra, ahol már el is csattant az első csók.

Mindketten egyetértenek abban, hogy találkozásuk szerelem volt első látásra. Bár korábban egyiküknek sem volt korban ennyire eltérő partnere, úgy vélik, hogy a nagy korkülönbség nem számít, mert a mély vonzalom mellett rengeteg közös dolog van bennük. Kevin korábban 19 évig nős volt, és van egy 23 és egy 16 esztendős gyermeke, akik örültek apjuk boldogságának.

Hazaspar Nagy Korkulonbseg

Mivel Cheyenne-Smiley Moon szülei jóval fiatalabbak a férfinál – 38 és 43 évesek – sokáig titkolták előttük a kapcsolatukat, és csak tavaly augusztusban álltak eléjük.

„A munkatársaink tudtak a kapcsolatunkról, de a családom nem. Aztán már nem bírtam tovább titkolni és megbeszéltük, hogy eljön hozzánk látogatóba. A családom nagyon ellenségesen fogadta a hírt, mert elég ügyetlenül hoztuk a tudomásukra. Éppen Kevinnél tartózkodtam, amikor írtam nekik, hogy megyek haza és bemutatom Kevint. Amikor megérkeztünk, ott várt az egész család jópár zsaru társaságában. Félelmetes volt, de Kevin kiállt magáért, és miután megismerték, a családom is megkedvelte. Pedig három napon át mindig csak kiabáltak vele, amikor meglátogatott, és mindennek elmondták, amiért elcsábított. De lenyelte és azóta bebizonyította számukra is, hogy igazán szeret engem. Idegenek nem szóltak meg minket, csak megbámultak, de általában nem törődünk velük, csak magunkkal foglalkozunk” – nyilatkozta Cheyenne-Smiley Moon.

A fiatal pár tervei

2021. augusztus 1-én a pár összeházasodott, most a jövőjüket tervezik. Szeretnének két kutyát és gyerekeket, közben a házukat is tervezgetik. A férfi jövőre nyugdíjba megy, így ő maradna otthon a gyerekekkel és végezné a házimunkát, mellette a fiatal nő nyugodtan dolgozhatna. Addig is külön élnek, mert Cheyenne-Smiley Moon még a Közel-Keleten dolgozik.

„Nem számítottam arra, hogy rátalálok álmaim férfijára, aki egyben a legjobb barátom és életem szerelme is. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi nem a tipikus sugar daddy és aranyásó pár vagyunk” – mondta a nő.

„Amikor először megláttam a profilját, azt láttam, hogy egy helyes kislány, de nem fiatal barátnőt kerestem, hanem csak egy beszélgetőtársat. A környékemen élő 30-50 év közöttieket állítottam be, tehát nem is jöhetett volna fel az oldala. De valami azt súgta, hogy kattintsak rá és lájkoljam, így hát megtettem. Rátaláltam a legjobb barátomra, és beleszerettem” – mesélte a férj, Kevin.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet