James Malcolm átlagos tinédzser, aki csak kíváncsi volt, miért fotózkodnak olyan sokan egy reptéren az öltönyös figurával, Nick Cave zenésszel. A közös kép aztán óriási köröket futott a világsajtóban.

“Tudja valaki ki ez az ember? Az emberek sorban íratják alá vele a pólóikat” – tette fel az őszinte kérdést James Malcolm a Twitteren, aki egy új-zélandi repülőtéren várakozott közösen a számára ismeretlen ikonnal.

No Title

Does anyone know who this is? People keep asking him to sign their t shirt pic.twitter.com/Md4fU1uKZD

Nem hagyta nyugodni a dolog, úgy érezte, kimarad valami fontosból, ezért közelebb merészkedett, majd egy közös fotóval tette fel újra a kérdést Twitter-követőinek.

No Title

Can someone please tell me who this celeb is? Everyone was asking him for pics and I didn’t wanna feel left out pic.twitter.com/s67vF5rZKZ

A válaszokra nem sokat kellett várnia, de elég szélsőséges reakciókat kapott. Volt, aki természetesen kikérte magának, hogy valaki nem ismeri fel a művészt, de sokan azonnal poénra vették a vicces szelfit. John Malkovich és Cara Delevingne neve is befutott megfejtésként.

Nick Cave
Nick Cave / Fotó: Getty Images

Az egyik hozzászóló aztán tökéletesen összefoglalta a reakciókat: “Nem tudom eldönteni, hogy ennyire jól használod az iróniát, vagy csak ennyire cuki vagy.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet