A feleséggel való szex egy kórházi látogatással végződött, és az orvosokkal, akik azt állapították meg, hogy a törött pénisze úgy néz ki, mint egy padlizsán.

Egy meg nem nevezett 50 éves férfi látogatott el egy jávai kórházba, elmondása szerint szex közben egy reccsenést hallott, az erekciója azonnal megszűnt és vér kezdett szivárogni a húgycsövéből. Mikor orvosi segítséget kért, állítása szerint nemi szerve már négy órája bedagadt és lila volt, írja a DailyStar

Az orvosok a férfi kezelési naplójába azt írták, extrém fájdalmakkal küzd, nem képes vizelni, és pénisze egy “padlizsánhoz” hasonlított. Úgy vélik, hímtagja vagy felesége gátjához vagy szeméremcsontjához csapódott a pár “erőteljes” közösülése közben.

A férfi sürgősségi műtétre szorult, és az orvosok kénytelenek voltak eltávolítani a bőr és a hús felső rétegét, hogy hozzáférjenek az alatta lévő sérült szövetekhez.Ez a „deloving” néven ismert eljárás segített nekik felfedezni, hogy megrepedt a húgycsöve, a merevedési szövete és a pénisz mélyszöveti része.
Öt napot töltött a kórházban, és katétert kellett használnia, de az orvosok helyrehozták a kárt. A katétert 21 nap után eltávolították, és a páciens péniszében enyhe görbület maradt, és „nem volt komoly panasza”. Kényelmetlenség nélkül tudott szexelni és vizelni. A naplóbejegyzést író orvos világossá tette, hogy ez nem egy gyakori péniszsérülés.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet