„Kiemelten fontos” az első randin szexelni egy nő szerint – el is mondta, miért gondolja így

Nagyon rossz tapasztalatai voltak a nőnek, emiatt jutott arra a véleményre, hogy az első randin szexelni igenis megéri.

Szerinte kiemelten fontos az első randin szexelni

Eve Culling a TikTokon azt osztotta meg, miért változtatta meg a randizási szokását, és miért „kiemelten fontos” már az első randin lefeküdni a másikkal, írta meg a Mirror.

Nemrégiben egy férfivel randizgatott a 21 éves nő, 10-15-ször is találkoztak, mielőtt lefeküdtek volna egymással, lassan akartak haladni. De még mielőtt szexeltek volna, Culling megkérdezte a férfit, hogy vannak-e furcsaságai az ágyban, mire azt a választ kapta, nincs semmi őrültség.

Aztán eljutottak a szexig, ami az elején tökre rendben volta a nő szerint. Aztán a férfi elkezdett mocskosan beszélni hozzá, ami szerinte szexi, csakhogy nem így. „Bármi mást mondhatott volna, mint amit mondott.”

Azt akarod, hogy teherbe ejtselek? Igen? Azt akarod, hogy egy babát tegyek beléd, hogy mindenki tudja, hogy az enyém vagy? Igen, azt akarod, hogy teherbe ejtselek?

– mondta neki szex közben a férfi, Culling szerint pedig „ez a legkevésbé szexi, amit mondhatsz”.

A mocskos dolgok hamarabb kiderülnek

Szerinte ezt igazán megemlíthette volna a férfi, amikor kérdezősködött a furcsaságokról. Ráadásul a férfi arra kérte közben, ő is mondjon neki mocskos dolgokat.
“Mit mondjak? Igen, fizetni akarod az abortuszomat? Egyedülálló apa akarsz lenni? Igen? Mi a franc!” – mondta a videóban a nő.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Van benne igazság, de ebből az esetből Culling azt a tanulságot vonta le, azért, hogy az ilyenek minél előbb kiderüljenek, már az első randin le kell feküdni a másikkal, mert míg előtte hónapokig ismerkedsz a pasival, elmélyül a kapcsolatod, egy ilyen után vághatod ki – magyarázta.

Szexelj az első randin! Itt hallottad ezt először. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek! Szívesen!

– hangzott el a videóban.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk