Nagyon rossz tapasztalatai voltak a nőnek, emiatt jutott arra a véleményre, hogy az első randin szexelni igenis megéri.

Szerinte kiemelten fontos az első randin szexelni

Eve Culling a TikTokon azt osztotta meg, miért változtatta meg a randizási szokását, és miért „kiemelten fontos” már az első randin lefeküdni a másikkal, írta meg a Mirror.

Nemrégiben egy férfivel randizgatott a 21 éves nő, 10-15-ször is találkoztak, mielőtt lefeküdtek volna egymással, lassan akartak haladni. De még mielőtt szexeltek volna, Culling megkérdezte a férfit, hogy vannak-e furcsaságai az ágyban, mire azt a választ kapta, nincs semmi őrültség.

Aztán eljutottak a szexig, ami az elején tökre rendben volta a nő szerint. Aztán a férfi elkezdett mocskosan beszélni hozzá, ami szerinte szexi, csakhogy nem így. „Bármi mást mondhatott volna, mint amit mondott.”

Azt akarod, hogy teherbe ejtselek? Igen? Azt akarod, hogy egy babát tegyek beléd, hogy mindenki tudja, hogy az enyém vagy? Igen, azt akarod, hogy teherbe ejtselek?

– mondta neki szex közben a férfi, Culling szerint pedig „ez a legkevésbé szexi, amit mondhatsz”.

A mocskos dolgok hamarabb kiderülnek

Szerinte ezt igazán megemlíthette volna a férfi, amikor kérdezősködött a furcsaságokról. Ráadásul a férfi arra kérte közben, ő is mondjon neki mocskos dolgokat.
“Mit mondjak? Igen, fizetni akarod az abortuszomat? Egyedülálló apa akarsz lenni? Igen? Mi a franc!” – mondta a videóban a nő.
Kapcsolódó cikk
Van benne igazság, de ebből az esetből Culling azt a tanulságot vonta le, azért, hogy az ilyenek minél előbb kiderüljenek, már az első randin le kell feküdni a másikkal, mert míg előtte hónapokig ismerkedsz a pasival, elmélyül a kapcsolatod, egy ilyen után vághatod ki – magyarázta.

Szexelj az első randin! Itt hallottad ezt először. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek! Szívesen!

– hangzott el a videóban.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet