Nézem Film Folytatódik a Szex és New York, egy kis csavarral

Folytatódik a Szex és New York, egy kis csavarral

Promóció

Ha egy sorozat sikeres, azt addig tolják, amíg csak lehet. Tehát nem egy évadot forgatnak le, hanem ha lehet, 10-et, majd jöhet belőle mozifilm, póló, bögre, videó-játék stb. Így történt a Szex és New York esetében is. De nehogy azt higgyük, hogy vége. Itt a folytatás.

Promóció
- Advertisement -

Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha 20 évvel ezelőtt 6 évadon át segítette és nevettette meg a nagyvárosi, szingli nőket, akik a leginkább azonosulni tudtak a 4 karakter életével. Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker pedig teljesen új megvilágításba helyezte a tüllszoknyát, ami azóta is fel-felbukkan az utcán, tűsarkúval kiegészítve.

Hamarosan viszont látjuk őket? / Fotó: Goodreads

 

A legutóbbi filmváltozat óta eltelt majdnem 10 év, ezért a rajongók örülhetnek, hogy Candace Bushnell legújabb könyve (Is There Still Sex in the City?) augusztusban megjelenik. A Paramount pedig megvette a jogokat, hogy újabb sorozatot készítsen. A megjelenés dátuma azonban egyelőre ismeretlen.

A fő kérdés inkább az, miről szól a legújabb kötet? Bushnell ezúttal nem a 30-as szingli korosztályt vette górcső alá, hanem az 50-es, 60-as nők életét dolgozta fel. Természetesen a mai viszonyokat figyelembe véve.

Valaha, az 50 éves kor a nyugdíj kezdetét jelentette. A nők öregedtek és híztak. Nem tornáztak, nem kezdtek új vállalkozásba, nem költöztek máshova, és nem kezdeményeztek szexet idegenekkel, újrakezdve az életüket. De pontosan ez történik sok mai 50, 60 éves nővel

– mesélte Bushnell a Deadline magazinnak.

5+1 titok a filmes szexjelenetkről, amiről senki sem beszél

Gondoljatok csak bele: a színészeknek úgy kell eljátszaniuk a kamera előtt, hogy teljesen be vannak indulva a rajtuk fekvő idegenre, hogy közben fények, kamerák és még több idegen veszi őket körbe. Ráadásul ezek az emberek mind árgus szemekkel figyelik őket, hogy közbelépjenek, amint valami nem stimmel.

A könyv kiváló lehetőség, hogy az idősebb, a médiában sokszor mellőzött nőket előtérbe helyezze. Valamint láthatjuk, az on-line randik világában hogyan navigálnak a karakterek, főleg, hogy ez a fiatal korosztály szokása.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3