Nézem Film Folytatódik a Szex és New York, egy kis csavarral

Folytatódik a Szex és New York, egy kis csavarral

Promóció

Ha egy sorozat sikeres, azt addig tolják, amíg csak lehet. Tehát nem egy évadot forgatnak le, hanem ha lehet, 10-et, majd jöhet belőle mozifilm, póló, bögre, videó-játék stb. Így történt a Szex és New York esetében is. De nehogy azt higgyük, hogy vége. Itt a folytatás.

Promóció

Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha 20 évvel ezelőtt 6 évadon át segítette és nevettette meg a nagyvárosi, szingli nőket, akik a leginkább azonosulni tudtak a 4 karakter életével. Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker pedig teljesen új megvilágításba helyezte a tüllszoknyát, ami azóta is fel-felbukkan az utcán, tűsarkúval kiegészítve.

Hamarosan viszont látjuk őket? / Fotó: Goodreads

 

A legutóbbi filmváltozat óta eltelt majdnem 10 év, ezért a rajongók örülhetnek, hogy Candace Bushnell legújabb könyve (Is There Still Sex in the City?) augusztusban megjelenik. A Paramount pedig megvette a jogokat, hogy újabb sorozatot készítsen. A megjelenés dátuma azonban egyelőre ismeretlen.

A fő kérdés inkább az, miről szól a legújabb kötet? Bushnell ezúttal nem a 30-as szingli korosztályt vette górcső alá, hanem az 50-es, 60-as nők életét dolgozta fel. Természetesen a mai viszonyokat figyelembe véve.

Valaha, az 50 éves kor a nyugdíj kezdetét jelentette. A nők öregedtek és híztak. Nem tornáztak, nem kezdtek új vállalkozásba, nem költöztek máshova, és nem kezdeményeztek szexet idegenekkel, újrakezdve az életüket. De pontosan ez történik sok mai 50, 60 éves nővel

– mesélte Bushnell a Deadline magazinnak.

5+1 titok a filmes szexjelenetkről, amiről senki sem beszél

Gondoljatok csak bele: a színészeknek úgy kell eljátszaniuk a kamera előtt, hogy teljesen be vannak indulva a rajtuk fekvő idegenre, hogy közben fények, kamerák és még több idegen veszi őket körbe. Ráadásul ezek az emberek mind árgus szemekkel figyelik őket, hogy közbelépjenek, amint valami nem stimmel.

A könyv kiváló lehetőség, hogy az idősebb, a médiában sokszor mellőzött nőket előtérbe helyezze. Valamint láthatjuk, az on-line randik világában hogyan navigálnak a karakterek, főleg, hogy ez a fiatal korosztály szokása.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3