Minden nő más: ami az egyiknek a lehető legnagyobb élvezetet okozza, az lehet, hogy a másiknak teljesen közömbös időtöltés. Mivel sokat tanulhatunk a mások számára jól bevált pózokból, így most lássuk kilenc nő tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy számukra mi okozza a legnagyobb örömet az ágyban. Persze nem árt az sem, ha olyan partner van mellettünk, aki ráérez, merre is vezet az út csúcsra.

Tövig tolva

Noi Orgazmus 2
/ Fotó: Pixabay

A hátamon fekszem felhúzott lábakkal, a partnerem egyből a lényegre tér. A lábam a mellkasa magasságában, hogy minél mélyebben belém hatoljon. A saját ritmusában mozog, miközben a kezével a csiklómat is ingerli – nem tud hibázni!

Rose, 30

Bele az arcába

Noi Orgazmus 1
/ Fotó: Pixabay

Ami nálam tutibiztosan működik, ha a partnerem arcára ülök. Leszbikusként nem kedvelem a behatolást, de ha a gravitációval dacolok, az nagyon izgató!

Isabelle, 22

Ezt az ollózást Ronaldo is megirigyelheti

Noi Orgazmus 3
/ Fotó: Pixabay

Imádok ollózni a párommal! Általában a legvégére tartogatjuk, amikor már mindketten teljesen be vagyunk nedvesedve és szétfeszít a vágy. Teljesen kész vagyok, amikor két nedves punci dörzsölődik egymásnak. És igen, az orgazmus gyakran mindig robbanásszerű élmény! Csak ügyesen kell elhelyezkedni, hogy a két csikló összeérjen, és csak az egyikünknek kell mozognia, különben kiesünk a ritmusból.

Joyline, 34

Testre szabva

Noi Orgazmus 7
/ Fotó: Pixabay

Amikor először feküdtem le a feleségemmel, megkérdezte, hogy szeretem. Azt válaszoltam, hogy feküdjön rám és két vagy három ujjával nyúljon belém. Imádom a leszbikus szex változatosságát, és messze ez a kedvencem. Nála az irányítás, én meg úgy mozgok, ahogy nekem a legjobb. Ettől mindig elmegyek.

Lisa, 38

Mindenképp a csúcson

Noi Orgazmus 4
/ Fotó: Pixabay

Ha én vagyok felül a srácon.

Jennifer, 47

Misszionárius 2.0

Noi Orgazmus 5
/ Fotó: Pixabay

A lábam a partnerem vállán, miközben egy vibrátorral közelít a csiklóm felé – na, ez mindig bejön nálam!

Vee, 27

Tudományos mélységű magyarázat

Noi Orgazmus 6
/ Fotó: Pixabay

Misszionárius pózban a fenekem alá teszek egy párnát. A csípő megemelésével mélyebb behatolást érhetünk el és a szög megváltoztatásával erősebb a stimuláció is.

Jocellyn, 28

Kutya, trükkel

Noi Orgazmus 10
/ Fotó: Pixabay

A kedvencem a párnás kutyus: a hasam alá teszek egy párnát. Egyrészt megvan a kutyapóz előnye, amit imádok, mert az közvetlenül a G pontomat ingerli, de nem terhelem a csípőmet és a könyökömet. Egy éve volt vállműtétem, és attól tartottam, hogy elfelejthetem a kedvenc kutyámat, de ezzel a kis trükkel semmi sincs veszve.

Isabel, 33

Szabadkezet kapott

Noi Orgazmus 9
/ Fotó: Pixabay

Ahogy öregszem, egyre jobban esik felül lenni, mert többféle erősségű elélvezés lehetséges, ráadásul a kezeim is szabadok, ami extra gyönyört szokott eredményezni.

KC, 45

Köszönjük, Glamour!

További érdekes cikkekért látogasd meg Élet + Stílus rovatunkat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk