Az intim együttlét fontos eleme egy párkapcsolatnak. Ezért sem szabad hagyni, hogy ezen a téren elhanyagoljátok egymást.

A hosszú párkapcsolat fontos része a szex!

Ragadd meg a párodat és mutasd meg neki, hogy érdemes veled maradnia.

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők mesélték arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát eltudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…de ha mégis, akkor ez a kedvenceim között van.”

Összegyűjtöttünk öt olyan lepedőakrobatikai gyakorlatot, amellyel garantáltan emlékezetes marad az együtt töltött idő.

Az L-vonat

L Vonat
/ Kép: Lucy Macaroni

A képen látható módon helyezkedjetek el, hogy testetek L-alakban kapcsolódjon. A férfitagnak térdre kell ereszkedni és maga alá kapni a nő egyik lábát. Ebben a pózban a férfi combja is izgatni fogja a női szerveket.

Plafondöngető

Plafon
/ Kép: Lucy Macaroni

A jógából ismert híd-póz nem csak arra jó, hogy formálja a feneket, hanem egy tökéletes szöget biztosít a behatoláshoz is. Közben a férfinak térdre kell ereszkednie, az élvezet fokozásához síkosító és vibrátor is bevethető.

 

A szűkkutya

Szuk
/ Kép: Lucy Macaroni

Ha a kutyapóz a kedvencetek, akkor ezzel a módszerrel még izgalmasabbá tehetitek. A nő tegye szorosan össze a lábait, míg a férfi kicsit széttett lábakkal közelítse meg a műveleti területet. Az összeszorított lábak miatt szorosabb lesz a behatolás helye, s ezáltal a kapcsolatotok is.

Béka-póz

Beka
/ Kép: Lucy Macaroni

Ha már unjátok a kutyapózt, akkor érdemes áttérni a békára. Ez a pozitúra a hölgy részéről követel meg némi akrobatikai érzéket, ugyanis gyakorlatilag bele kell guggolnia párja férfiasságába, miközben nem árt, ha fel le mozog. Az egyensúly megtartása érdekében érdemes kapaszkodni az éjjeliszekrény sarkába.

 A szerelemi csónak

Szerelem Csonak
/ Kép: Lucy Macaroni

A romantikus szemkontaktus és a könnyebb orgazmus érdekében érdemes kipróbálni ezt a technikát. A férfi kinyújtott lábbal üljön az ágyara, hátradőlve. A nő pedig ereszkedjen kedvese ölébe, miközben lábait a nyakába helyezi. A megfelelő ritmus eltalálása mindkettőtök száma élvezetesé teszi az együttlétet.

Köszönjük, Cosmopolitan!

Ha élveztétek a cikket, akkor olvassatok még hasonlókat a ContextUs Élet+Stílus rovatában.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet