Követem Élet + Stílus Szexelő jegesmedvéknek nézték a karácsonyi berendezést

Szexelő jegesmedvéknek nézték a karácsonyi berendezést

Promóció

Közeleg a karácsony, ennek örömére a bevásárlóközpontok teleaggatják miden jóval a boltok kirakatait. Még véletlenül sem akarják, hogy a vásárló megfeledkezzen az ünnepről, ezért lehetőleg minél nagyobb, feltűnőbb díszeket, karácsonyfákat és egyéb kiegészítőket tolnak az arra tévedők arcába. Néha talán kicsit túllőnek a célon.

Promóció
- Advertisement -

Nem tudni, mi járhatott az Isle of Man szigetén található Tynwald Mills dolgozói fejében, amikor enyhén félreérthető pozícióban állítottak fel jegesmedvéket az előcsarnokban, hogy megteremtsék a karácsonyi hangulatot. Az arra járó vásárlók közül többen döbbenten álltak meg, néhányan nevettek, és volt, aki szerint semmi kivetni való nem volt benne.

Valóban félreérhető / Fotó: PinkNews

Az apuka és az anyuka jegesmedve bizonyos szögből úgy nézett ki, mintha éppen újabb kis macikon dolgoznának. Ennek tetejébe, a sarokba beállítottak még egy medvét, aki mintha a magukat éppen jól érző jegesmedvéket bámulná, tovább fokozva a bizarr látványt.

Ellenpéldák, hogyan ne állíts karácsonyfát: így bénáztatok idén

Az, akinek már volt szerencséje szűkös eszközökből összeállítani a karácsonyi szettet, az tudja, nem is olyan könnyű feladat. Ha megveszed a műanyag fenyőt, vagy ugyan élőre adod a fejed, de IKEA-ból, akkor könnyű a dolgod. De mi van akkor, ha egyszerűen az Istennek se megy a stabilizálás a karácsonyfa lábát illetően?

Mivel a jelenség az internetre is hamar felkerült, az áruház dolgozói facebookon keresztül kértek bocsánatot azoktól, akiknek esetleg kellemetlenséget okoztak, és biztosítottak mindenkit, hogy semmilyen hátsó szándékuk nem volt. A további félreértések elkerülése végett, a medvéket azóta átrendezték.

Promóció
ForrásThe Mirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3