Szexelő jegesmedvéknek nézték a karácsonyi berendezést

Közeleg a karácsony, ennek örömére a bevásárlóközpontok teleaggatják miden jóval a boltok kirakatait. Még véletlenül sem akarják, hogy a vásárló megfeledkezzen az ünnepről, ezért lehetőleg minél nagyobb, feltűnőbb díszeket, karácsonyfákat és egyéb kiegészítőket tolnak az arra tévedők arcába. Néha talán kicsit túllőnek a célon.

Nem tudni, mi járhatott az Isle of Man szigetén található Tynwald Mills dolgozói fejében, amikor enyhén félreérthető pozícióban állítottak fel jegesmedvéket az előcsarnokban, hogy megteremtsék a karácsonyi hangulatot. Az arra járó vásárlók közül többen döbbenten álltak meg, néhányan nevettek, és volt, aki szerint semmi kivetni való nem volt benne.

Tynwald Mills1
Valóban félreérhető / Fotó: PinkNews

Az apuka és az anyuka jegesmedve bizonyos szögből úgy nézett ki, mintha éppen újabb kis macikon dolgoznának. Ennek tetejébe, a sarokba beállítottak még egy medvét, aki mintha a magukat éppen jól érző jegesmedvéket bámulná, tovább fokozva a bizarr látványt.

Ellenpéldák, hogyan ne állíts karácsonyfát: így bénáztatok idén

Az, akinek már volt szerencséje szűkös eszközökből összeállítani a karácsonyi szettet, az tudja, nem is olyan könnyű feladat. Ha megveszed a műanyag fenyőt, vagy ugyan élőre adod a fejed, de IKEA-ból, akkor könnyű a dolgod. De mi van akkor, ha egyszerűen az Istennek se megy a stabilizálás a karácsonyfa lábát illetően?

Mivel a jelenség az internetre is hamar felkerült, az áruház dolgozói facebookon keresztül kértek bocsánatot azoktól, akiknek esetleg kellemetlenséget okoztak, és biztosítottak mindenkit, hogy semmilyen hátsó szándékuk nem volt. A további félreértések elkerülése végett, a medvéket azóta átrendezték.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból