Így néz ki valójában a neten rendelhető, „szexi mikulás” jelmez

Jól gondoljuk meg, valóban érdemes internetes vásárolni! Gyakran nem azt kapjuk, mint amit a termékfotó mutat! Szexi mikulás jelmez kellene? Hát, biztosan nem ez!

A ruhák esetében az a legnagyobb hátrány, hogy más a méret, mint ahogy gondoltad. De van más is: totál máshogy néz ki a valóságban, mint például egy szexi mikulás jelmez. De mit tehet ilyenkor az ember? Visszaküldi? Bosszantó lehet, de előfordul, hogy jót nevetsz az egészen.

A 28 éves Lisa Williamson is rendelt a netről egy szexi mikulás jelmezt – írja a Mirror. A két gyermekes, edinburghi anya azt írja, gyanakodnia kellett volna, amikor a leírásban azt olvasta: egyetlen méret létezik. 

gisele snowmaiden girl sexy 3178
Szexi mikulás jelmez, ha azt kapnád, amit neten láttál meg / Fotó: Good Fon

Sebaj! Gondolta, nyúlékony a ruha, meg amúgy is hamar lerántja róla a férje. Williamson a Facebookon írta le, hogy mindebből mennyi volt igaz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amikor kézhez kapod, semmi sem olyan rajta, mint amire számítottál[/perfectpullquote]

– írta.

A szolgálólány meséje ihlette szexi jelmezt el kellet távolítani a weblapról

A szolgálólány meséje, úgy tűnik, nem csak a borkereskedőket ihlette meg. A nők szexuális kizsákmányolásáról és elnyomásáról szóló filmes utalásra épülő bormarketing megbukott. Most ugyanebbe a pofonba futott bele a Yandy webshop. A jelmez egy rövid piros ruhából, piros köpenyből és egy fehér főkötőből áll, hasonlóan ahhoz, amit Elisabeth Moss-nak és a többi szolgálólánynak kell viselnie, hogy öltözetük kifejezze alacsony társadalmai státuszukat.

És hozzátette, az anyag annyira feszes volt, hogy alig bírta belepréselni magát. De végül sikerrel járt. Azonban akadt egy kis probléma, na, jó, nem is kicsi: nem modellként nézett ki, mint a termékfotón. 

lisa williamson
Így néz ki valójában a “szexi” mikulás jelmez” / Fotó: Lisa Williamson Facebook-oldala

Lisa nem a bosszankodós típust erősíti, jót nevetett a dolgon. Magára kapta a szexi mikulás jelmez minden darabját, majd lefotózta magát. Miután a fotók elterjedtek, az online kereskedő a 7 fontos (2. 500 forintos) vételárból visszatérített neki kettőt (700 forintot) a kellemetlenségekért.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból