Egy dj töltötte fel a Twitterre a videót, amin egy asztalon szexi táncot lejtő nő látható. Valószínűleg megbánta ezt a döntést.

Nem érte meg a szexi tánc a leánybúcsún

A 24.hu is írt a Twitteren terjedő pár másodperces videóról, amit egy Airbnb-ben tartott leánybúcsún örökítettek meg.

A lány egy asztalon táncol négykézláb, de kicsit túlzottan beleéli magát, és amikor hátraveti a fejét, apró darabokra töri a feje fölött lógó, diszkógömbhöz hasonló lámpatestet.

Megunhatatlan, ahogy összetöri a méregdrága lámpát

Az esetet megosztó dj, Wayne David azt írta, a videón szereplő lány mutatta meg neki a felvételt, amit nem tud megunni, és már számtalanszor megnézte.

WayneDavid on Twitter: "A girl from a hen party who came to drag brunch today showed us this video from their air bnb last night and I've watched it 763,876 times and I am deceased deceased deceased pic.twitter.com/5q6HDYEFd5 / Twitter"

A girl from a hen party who came to drag brunch today showed us this video from their air bnb last night and I've watched it 763,876 times and I am deceased deceased deceased pic.twitter.com/5q6HDYEFd5

Nem tudni, az Airbnb milyen szabályokat ír elő arra az esetre, ha a vendég összetör valamit a szálláson, de a twitterezők találtak egy a videón látható lámpához hasonló darabot, amiért újonnan 300 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek el.

A szupermarketben énekel és táncol az ALDI „szupermodellje”

Az egyenruhában készült videóknál meg szokta nyugtatni a főnököt, hogy nem munkaidőben készültek.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet