A szegedi halbolt durván túltolta a szexizmus szekerét a meztelen reklámmal

Nehéz bármit is mondani a szegedi halbolt reklámtáblájára! Egy meztelen nő egy hal fejével takarja el a szeméremajkait. A szexizmus fogalmát finoman fogalmazva is kimeríti. És még nem volt szó a szlogenről!

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet a szegedi halbolt plakátjára. A Mars téri piac és vásárcsarnok üzlet az ősrégi, olcsó reklámfogással népszerűsíti a boltot: meztelen nővel.

50075750 3536704679687935 1346871297002438656 O
Szexizmus A Szegedi Mars Téri Piac És Vásárcsarnok Halboltjánál / Fotó: Contextus Olvasója

Ha nem lenne elég a vizuális szennyezés, a szlogennel rádobnak egy lapáttal:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]… én már megfogtam Neked.[/perfectpullquote]

Ezt már a szocializmusban csúcsra járatták, de számos alkalommal még mindig szembejön velünk hasonló reklám.

Ilyen erotikus reklámok kerültek piacra a szocializmusban

6 Meztelen nőkkel el lehetett adni mindent a szocializmusban? Annyit még muszáj elmondanunk, hogy gyakorta vannak olyan cégek, akik 30-50 év után sem hagyja maga mögött a kevésbé píszí marketingfogásokat. A szocializmusban az összes magyar reklámfilmet tulajdonképpen néhány, jól ismert stáb forgatta. Ők részben a Mafilm és a Magyar Televízió munkatársiból kerültek ki.

A lenti fotót a Facebook-oldalunkon osztottuk meg, amelyen műanyag flakonokat egy nő melleivel promóznak Próbálta már a kannáinkat? szlogennel.

ContextUs

Magyarország fejlődik? Ez nem azt bizonyítja! / Fotó: Gonda Bettina

Feltettük kérdéseinket a halüzletnek. Válaszukkal frissítjük cikkünket.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból