Zajlik Jennifer Whyte és David Donald bírósági tárgyalása, amiért 2020 márciusában pénzt kényszerítettek ki, majd ellopták egy kuncsaft autóját, mert az meggondolta magát, és mégsem kérte a szexmunkás szolgálatait.

Több mint 25 ezer forintba és egy autóba került, hogy lemondta a szexmunkás szolgáltatását

A Mirror cikkezett a férfiről, aki 2020 márciusában hajnali kettőkor rendelte meg Jennifer Whyte szexmunkás szolgáltatásait. Mire azonban a nő kiért a házhoz, a férfi elaludt, és nem érezte szükségét Whyte szolgáltatásainak. A szexmunkás ettől még azt követelte, fizesse ki a taxiját, amire a férfi át is adott neki 15 fontot (körülbelül 6300 fortintot).

Mivel a férfi elfelejtette bezárni a nő távozása után az ajtót, annak párja, David Donald gond nélkül tört be a lakásba, ahol több pénzt követelt a sértettől. A kuncsaftnál nem volt több készpénz, de Donald sikeresen kikényszerítette belőle, hogy utaljon el neki tobábbi 50 fontot (20 ezer forintot).

A kuncsaft először nem akart szólni a rendőrségnek, mert szégyellte magát, de amikor észrevette, a pár ellopta BMW-jét is, mégis feljelentést tett a 24.hu szerint. A kocsit végül megtalálták a szexmunkás ujjlenyomataival. Jennifer Whyte elismerte az autólopást, David Donald pedig azt, hogy pénzt kényszerített ki az áldozatból.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet