Szexnaplót vezetett kalandjairól a férjezett, gyermekes stewardess: per lett belőle

Szexnaplót vezetett egy 48 éves, négygyermekes stewardess kollégáival folytatott kalandjairól. Az írásra azonban rátalált a férje, és nyilvánosságra is hozott egy-két részletet. 

Egy négygyermekes anyuka részletes naplót vezetett utazásai során folytatott szexuális kalandjairól. Ezzel több baj is volt, egyrészt az, hogy volt férje, másrészt pedig az, hogy légiutas-kísérőként főként a kollégáival voltak kalandjai a repülőkön, szállodákban és pihenőszobákban.

A titkos napló pedig nem volt olyan nagyon letitkosítva, így a nő férje megtalálta, és haragjában nyilvánosságra hozott egy-két részletet.

És ráadásul még összeütközésbe is került a legénység néhány férfi tagjával, nyilván azokkal, akik szerepeltek a szexnaplóban.

Bemutatjuk Urara Tsuchiya művészt, aki hedonista kerámiáin előszeretettel ábrázol szexjeleneteket

Yayoi Kusama Japán talán legismertebb képző-és előadóművésze. Most a fiatalabb generációból Urara Tsuchiya japán szürrealista művészt mutatjuk be, aki bizarr, fantázia szülte kerámiáin gyakran ábrázol hedonista jeleneteket, szexpózokat, orgiákat és állatokat. Tsuchiya 1979-ben született és Tokió külvárosában nőtt fel. 20 éves korában költözött Londonba, ahol képzőművészetet tanult a Goldsmiths-ban.

A 48 éves nő egyébként a holland KLM/Air France tulajdonában lévő fapados légitársaságánál, a Transaviánál dolgozott, akiket rendkívül kellemetlenül érintett az ügy. A férjet végül bíróság elé citálta a nő, hogy megakadályozza a napló további részleteinek közlését, ebben pedig a légitársaság is támogatta. Végül sikerült peren kívül megegyezni, a férfit azonban öt évre eltiltották az utazástól – írja a Daily Mail.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból