Nézem Film Újra tombolnak a hormonok: itt a Szexoktatás második évadjának...

Újra tombolnak a hormonok: itt a Szexoktatás második évadjának előzetese

Promóció

NSFW-tartalom: Otis és Maeve visszatértek! Végre kijött a Szexoktatás, mindenki kedvenc tinisorozatának előzetese a második évadhoz – írja a Dazed.

Promóció
- Advertisement -

A január 17-én kezdődő második évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. De ha lehet, most még több szexuális gonddal, még több kezdeti bénázással, még fergetegesebb poénokkal („A spermám kimchi ízű!”), és még több mémesíthető Gillian Anderson-jelenettel tér vissza.

Asa Butterfield és Emma Mackey / Fotó: Netflix

A trailerben végre boldog párkapcsolatban láthatjuk viszont Otist és Olát – vagyis csak addig, amíg véletlenül rajta nem kapják az éppen egymással szexelő szüleiket. De aztán jön a csavar: Maeve beleszeret Otisba és Eric pedig a vonzó új srác után epedezik, tehát csak a szokásos bonyodalmak.

Egy kutatás szerint nem a rengeteg szex a jó házasság titka

Sokan azt hiszik, hogy a jó házasság titka a rengetegszex. A legújabb kutatások szerint azonban nem ezen múlik, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt, hanem azon, hogy szex után a felek ki tudják-e aludni magukat. Ehhez kapcsolódóan pedig nagyon fontos kérdés, hogy a férfi és a nő együtt alszik-e.

A Szexoktatás Otis (Asa Butterfield), egy brit kamasz szemszögéből mutatja be a tomboló hormonokkal bőven rendelkező középiskolás fiatalok mindennapjait a szerelemtől a párkapcsolatokon keresztül a szexpozitivitáson és az identitás elfogadásáig. Az egyszerre vicces és vulgáris sorozatban Otis szexterapeutaként dolgozó anyjával él, akit a szerepben brillírozó Gillian Anderson alakít. A gátlásos srác az anyjától ellesett szakmai tapasztalatokra alapított tanácsadó vállalkozását viszi tovább, miközben maga is próbál úrrá lenni saját pubertáskori megpróbáltatásain és kihívásain.

Sex Education: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Life is hard. Love is messy. Messy is normal. Season Two of Sex Education arrives January 17th. Watch Sex Education, only on Netflix: https://www.netflix.com/title/81032527 SUBSCRIBE: https://bit.ly/29qBUt7 About Netflix Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with over 158 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A Szexoktatás második évadjának nyolc epizódja január 17-től látható a Netflixen.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3