NSFW-tartalom: Otis és Maeve visszatértek! Végre kijött a Szexoktatás, mindenki kedvenc tinisorozatának előzetese a második évadhoz – írja a Dazed.

A január 17-én kezdődő második évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. De ha lehet, most még több szexuális gonddal, még több kezdeti bénázással, még fergetegesebb poénokkal („A spermám kimchi ízű!”), és még több mémesíthető Gillian Anderson-jelenettel tér vissza.

Sex Education Szexoktatás Második Évad
Asa Butterfield És Emma Mackey / Fotó: Netflix

A trailerben végre boldog párkapcsolatban láthatjuk viszont Otist és Olát – vagyis csak addig, amíg véletlenül rajta nem kapják az éppen egymással szexelő szüleiket. De aztán jön a csavar: Maeve beleszeret Otisba és Eric pedig a vonzó új srác után epedezik, tehát csak a szokásos bonyodalmak.

Egy kutatás szerint nem a rengeteg szex a jó házasság titka

Sokan azt hiszik, hogy a jó házasság titka a rengetegszex. A legújabb kutatások szerint azonban nem ezen múlik, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt, hanem azon, hogy szex után a felek ki tudják-e aludni magukat. Ehhez kapcsolódóan pedig nagyon fontos kérdés, hogy a férfi és a nő együtt alszik-e.

A Szexoktatás Otis (Asa Butterfield), egy brit kamasz szemszögéből mutatja be a tomboló hormonokkal bőven rendelkező középiskolás fiatalok mindennapjait a szerelemtől a párkapcsolatokon keresztül a szexpozitivitáson és az identitás elfogadásáig. Az egyszerre vicces és vulgáris sorozatban Otis szexterapeutaként dolgozó anyjával él, akit a szerepben brillírozó Gillian Anderson alakít. A gátlásos srác az anyjától ellesett szakmai tapasztalatokra alapított tanácsadó vállalkozását viszi tovább, miközben maga is próbál úrrá lenni saját pubertáskori megpróbáltatásain és kihívásain.

Sex Education: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Life is hard. Love is messy. Messy is normal. Season Two of Sex Education arrives January 17th. Watch Sex Education, only on Netflix: https://www.netflix.com…

A Szexoktatás második évadjának nyolc epizódja január 17-től látható a Netflixen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk