Melyek lehetnek azok a pózok, amelyek a nőket a legtöbb örömhöz juttatják? Férfiként és nőként semmiképp se árt, ha elmélyedünk ezekben a kérdésekben. Pláne, ha az együttlétet közös és kölcsönös örömszerzésként fogjuk fel. Cikkünkben öt nő számol be arról, hogy nekik melyik szexpózfajta vált be.

Használjuk a kezeinket!

Szerelem Kezek
/ Fotó: Pixabay

„Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra… De, ha mégis, akkor ez a kedvenceim között van.”

Paulina, 34 éves

Nem kell fejre állni, az egyszerű nagyszerű

Emberek Szerelem
/ Fotó: Pixabay

„A misszionárius az, ami a legtöbb örömet szerzi nekem. Fura a hangzása, de attól még ez a kedvencem.”

Ariel, 24 éves

Sokan kiemelik még a szemkontaktust, a kényelmet és meghittséget ezen póz kapcsán.

Magasles

Lanyok Szerelem
/ Fotó: Pixabay

„Szeretek felül lenni. Irányíthatom a tempót, a behatolás mélységét is. Ilyenkor egymást is tudjuk nézni a társammal, ami külön beindít. A kezei is szabadon barangolhatnak mindeközben. Ha a kedvemben akar járni, rendszeresen ebbe az irányba kalandozunk el. Rendkívül kényelmes a számomra, és még a gravitáció is besegít.”

Melinda, 40 éves

„Tanyán lakok…”

Naplemente Csok Szerelem
/ Fotó: Pixabay

A „tehenészlányt” különösen szeretem. Ez egy kiváló póz azoknak a pároknak is, akik kiegyenlítenék, vagy inkább használnák a magasságban való eltérést. Szeretem, ha a párom felül, én pedig az ölében, felette vagyok. A leginkább az intimitás, a csókok az, amit szépnek találok benne.

Violet, 21

Viszlát, fájdalom

Szerelem Nok Emberek
/ Fotó: Pixabay

Nekem az a legjobb érzés, amikor a hasamon fekszem, miközben a párom belém hatol. A behatolásos szex korábban nagyon fájdalmas volt, viszont ha hason fekszem, a testem képes teljesen ellazulni. Végre fájdalom nélkül szexelhetek.”

Annie, 30

A kutyapózok közül ezt a fajtát a has alá helyezett párnával még kényelmesebbé tehetjük. Figyeljünk arra, hogy semmit se kényszerítsünk rá párunkra, ami nem esik jól neki, vagy várjunk el tőle olyat, ami ráadásul még fájdalmas is a számára. Ha azt érezzük, ilyen helyzetbe kényszerítettek, bátran próbáljuk jelezni a másik felé, hogy számunkra hol húzódnak a határok.

Köszönjük, Glamour!
További érdekes cikkekért látogasd meg Élet + Stílus rovatunkat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk