Egy bennfentes elárulta, mi folyik a Szexsziget bulin, ahol 3 dolog van ingyen

Már szinte hagyománnyá válik és minden egyes évben bejárja az internetet annak a Szexpartinak a híre.

A felhívások szerint “60 lányt csak arra vettek fel, hogy kielégítse a vendégek szexuális fantáziát” – írja a brit Mirror. Az egész buli ráadásul egy magánszigeten zajlik, ahol a befizetett 5 ezer dollár, vagyis több mint 1,4 millió forint ellenében ingyen lehet

  • drogozni
  • inni
  • és szexelni

A tavalyi buliról akkor ezt mondta az egyik szervező:  minden a legnagyobb rendben, a vendégeik remekül szórakoznak, bár gyakorlatilag semmit sem aludtak az első 48 órában. A beszélgetés idején, a résztvevők állítólag épp egy yachton bulizgattak az anyaszült meztelen lányokkal, miközben egy meglepetés sztárvendég szolgáltatta a zenét.

Ilyen a tökéletes női test a világ különböző országaiban

Akár magyarok is lehetnének, nem? Ha nem tudnánk, milyen ország lenne a képre írva, akkor is tudnánk, hogy az olaszokról van szó. A kínaiaknál a leginkűbb feltűnő a különbség, nem? Egy videóban mutatjuk meg a közvélemény-kutatás eredményeit, mint például Románia vagy Szerbia női ideálját. One woman’s body photoshopped around the world.

A fenti félig illegális tevékenységek miatt viszonylag kevés információ szivárog ki a híres szexpartiról, ahol egyenként a résztvevők 16 meztelen lánnyal töltenek el nagyjából fél órát. A lányok mindegyike prostituált, de a szervező állítása szerint ki vannak zárva a nemi úton terjedő betegségek, mivel komoly orvosi vizsgálatokon esik át mindenki.

A buli összesen 4 napig tart, a legtöbben a drogok miatt nem alszanak, az ébren töltött időben pedig esznek isznak és persze szexelnek. A belsős forrás azt is elárulta, hogy a lányok a szexuális fantáziák kiélésében is segítenek, ha a vendég elárulja, hogy mi izgatja fel őket, akkor azt megcsinálják.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból