A belső vizsgálat nem talált bizonyítékot a The Killers koncertturnéja alatt történt szexuális zaklatás kapcsán.

Megalapozatlanok a The Killers elleni vádak

A The Killers nevű rockbanda ügyvédje szerint a 2009-es szexuális zaklatási ügy teljesen megalapozatlan, írja a The Guardian.

The Killlers
The Killers / Fotó: Rob Loud

Az együttes hangtechnikusa, Chez Cherrie azt állította, hogy a Milwaukee-ben adott koncert alatt egy eszméletlen, meztelenre vetkőztetett lány volt a banda öltözőjében. Továbbá azt is kijelentette, hogy a banda tagjai lányokat itattak le, majd kigúnyolták őket. Állításai szerint fizettek azért, hogy orális kényeztetésben részesítsék a bandatagokat. A nő véleménye szerint a turné alatt végig nőgyűlölő légkör uralkodott.

A The Killers tagjai bejelentették, hogy készen állnak szembenézni Cherrie állításaival egy belső nyomozás során.

Az együttes jogi képviselői meghallgatták mind a banda tagjait, a stábtagokat, a turné menedzsmentjét, a produkció tagjait, a hangstábot, a biztonsági személyzetet és mindenkit, akinek köze volt a turnéhoz. A vizsgálat arra jutott, hogy Cherrie állításai alaptalanok.

Szexuális zaklatással vádolják French Montana-t és kollégáját

French Montana-t, vagy ismertebb nevén Karim Kharbouch-t szexuális zaklatás vádjával állítják bíróság elé. Egy Jane Done álnéven jelentkező áldozat számolt be a rendőségnek az esetről. Jane Done 2018 márciusában látogatta meg Coke Boy Record studióját, ahol korábban French Montana és kollégája Mansour Bennouna zenei munkálatokat végeztek.

Azt ugyan elképzelhetőnek tartják, hogy Cherrie a stáb tagjaként hallhatott olyan beszélgetéseket, amelyek arra utalhattak, hogy lányokat fizessenek meg vagy hívják be a zuhany alá, de ezeket kizárólag viccből mondták. A valóságban pedig soha senkit nem kértek fel hasonló cselekvésekre.

A helyszínt biztosító személyzet és biztonsági emberek sem emlékeztek arra, hogy az együttes öltözőjében bárki részeg és meztelen lányra panaszkodott volna.

A turné nőgyűlölő légkörével kapcsolatban annyit fűztek hozzá a zenekar képviselői, hogy előfordult a vulgáris nyelvezet használata és az alkalmanként durva viccek is elhangzottak.

Chez Cherrie elégedetlen a vizsgálat eredményével

A The Killers sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Cherrie kényelmetlenül érezte magát a turné során.

The Killers – Mr. Brightside (Official Music Video)

New Album ‘Imploding The Mirage’ Out Now: https://thekillers.lnk.to/ImplodingTheMirageID Follow The Killers: Instagram: https://www.instagram.com/thekillers/…

Cherrie nem ért egyet a jelentésben foglalt állítások mindegyikével, de részleteket nem árult el azzal kapcsolatban, hogy miket kifogásolt. Viszont sajnálatosnak tartja, hogy a zeneiparban az ilyesfajta viselkedés általánosan elfogadott.

A tavalyi BUSH-on részt vett Sally-Anne Gross brit professzor tanulmányt írt a zeneiparon belül tapasztalható bántalmazásokról és diszkriminációról. Értekezésében azonban kifejtette, hogy a bántalmazás az iparon belül egyre kevésbé tabutéma .

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.