Egy nő kétségbeeséséről vallott, mivel feleségével nagyon ritkán szexelnek, ami már az önbizalmára is kihatott.

Egy nő a The Guardian kérdezős rovatában mesélte el, hogy négy éve van együtt párjával, akivel azóta össze is házasodtak, de a szexuális életük folyamatos frusztrációt okoz számára. 

Elmondása szerint sosem volt felhőtlen a szexuális életük, de nagyon szeretik egymást, és amikor ténylegesen szeretkeznek, az mindig jó. Pár havonta egyszer szexelnek, és kizárólag a kérdező kezdeményez. A nászút is csalódással végződött, az egy hét alatt egy aktusra került sor. 

A kérdező próbált beszélni erről feleségével, de mindig az elfoglalt életükre hivatkozott, és arra sem érkezett válasz, hogy akkor miért utasította el annyiszor a nászútjukon, amikor mindketten kipihentek voltak, és lett volna idejük rá. A nő arról számolt be, hogy hiába viseli a legszexibb ruháját, vagy akár egyáltalán semmit, a felesége sosem kezdeményez, és rendszeresen elutasítja a próbálkozásait, ami komoly negatív hatással van az önbizalmára is. 

A válaszoló szakértő azt mondta, a különböző libidó nagy gondokat tud okozni egy kapcsolatban, és egy jó szexuálpszichológus segíthet a helyzet megoldásában. Sokszor valamilyen orvosi vagy lelki oka van az alacsony vágyérzetnek, és egy szakember abban is segíthet, hogy a pár jobban kommunikálja egymás felé a vágyait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet