Nézem Film A Szezám utca lakói barátságos Trónok harca-befejezést alkottak

A Szezám utca lakói barátságos Trónok harca-befejezést alkottak

Promóció

A Szezám utca már újraálmodott családbarát formában több népszerű sorozatot is. Ilyen volt a Stranger Things vagy az Orange is the New Black. Szerencsére most a Trónok harcát is láthatják azok, akik nem bírják az erőszakot, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

A Trónok harcát és a Szezám utca lakóit közös képernyőre hozó alkotásban Elmo Királyvárban tűnik fel, hogy segítsen megoldani a konfliktust Cersei és Tyrion Lannister között. Meglepő módon a taktika működik.

A Trónok harca befejezése a hivatalos Spotify-lejátszási listában rejtőzhet

Megjelent a Trónok harca utolsó évadának hivatalos lejátszási listája a Spotify-on Game of Thrones: The End is Coming címmel. A listán számos különböző műfajú dalt találhatunk, például rockot, de még metált is. A sorozat készítői, David Benioff és D.B. Weiss arról nyilatkoztak, a befejezés 100 százalékig megfigyelhető a zeneválasztásban.


A Közeleg a tisztelet címet viselő videó a Szezám utcát életre keltő szervezet kampányának része, amelynek címe A Tisztelet Összehoz Bennünket.

Sesame Street: Respect is Coming

Respect brings us together, and if anyone can convince Game of Thrones’s Cersei and Tyrion to get along, a familiar furry red friend might just be the one. #RespectIsComing As part of Sesame Street’s 50th anniversary celebration, we have a campaign, “Respect Brings Us Together,” highlighting the importance of respecting one another, even in disagreement – and even in the case of sworn enemies.

Ez a verzió egyértelműen sokban különbözik az HBO sorozatától. Westeros világában a konfliktusok szakadatlanok és gyakran végződnek vérfürdőben.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3