A Szezám utca lakói barátságos Trónok harca-befejezést alkottak

A Szezám utca már újraálmodott családbarát formában több népszerű sorozatot is. Ilyen volt a Stranger Things vagy az Orange is the New Black. Szerencsére most a Trónok harcát is láthatják azok, akik nem bírják az erőszakot, írja a DesignTaxi.

A Trónok harcát és a Szezám utca lakóit közös képernyőre hozó alkotásban Elmo Királyvárban tűnik fel, hogy segítsen megoldani a konfliktust Cersei és Tyrion Lannister között. Meglepő módon a taktika működik.

A Trónok harca befejezése a hivatalos Spotify-lejátszási listában rejtőzhet

Megjelent a Trónok harca utolsó évadának hivatalos lejátszási listája a Spotify-on Game of Thrones: The End is Coming címmel. A listán számos különböző műfajú dalt találhatunk, például rockot, de még metált is. A sorozat készítői, David Benioff és D.B. Weiss arról nyilatkoztak, a befejezés 100 százalékig megfigyelhető a zeneválasztásban.


A Közeleg a tisztelet címet viselő videó a Szezám utcát életre keltő szervezet kampányának része, amelynek címe A Tisztelet Összehoz Bennünket.

Sesame Street: Respect is Coming

Respect brings us together, and if anyone can convince Game of Thrones’s Cersei and Tyrion to get along, a familiar furry red friend might just be the one. #Res…

Ez a verzió egyértelműen sokban különbözik az HBO sorozatától. Westeros világában a konfliktusok szakadatlanok és gyakran végződnek vérfürdőben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból