Szia+: Unod már az uncsi Halloween-maszkokat?

A Szia+ már többször bizonyította, hogy kreatív cuccokból nincs hiányban. Most a Halloweenra lepett meg minket: viselj politikus-maszkokat!

A 2015 szeptemberétől működő Szia+ egy olyan alkotóműhely, művészetgyár és bemutatótér, amely egyedi táskákat és ruhákat, kiegészítőket és egy raklapnyi kreatív cuccot ölel magába!

A Szent Gellért térnél lévő bolt arculatának megalkotásánál Rápolti Bogi és Bozóki Marci elsődleges szempontként az árat határozták meg, így egyedülálló módon széles rétegeknek tették elérhetővé a kézműves termékeket.

22519140 1568234766555539 6271399304303498491 N
/ Fotó: A Szia+ Hivatalos Facebook-Oldala

A két megálmodó a feltörekvő ruha- és ékszerkészítő művészeknek is bemutatkozó platformat hoztak létre azon túl, hogy Bogi és Marci saját termékeit is megtaláljuk a SZIA+ kínálatában.

A legújabb kínálatukban a Halloweenre fókuszálnak. Általában zombis, vámpíros, kísértetes jelmezeket vesz fel az ember, de idén más lesz a helyzet.

A világ kortárs gyöngyszemei (Kim Dzsong Un, Vlagyimir Putyin, Donald Trump és Orbán Viktor) és miniszterelnökünk kedvenc céltáblája, Soros György bőrébe bújhatunk.

Ezekkel a maszkokkal garantáltan megijednek a járókelők.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból