Egyszerű ikerpárra számítottak, így nagy volt az újdonsült szülők meglepetése, amikor egy két fejjel és három karral született a baba.

Shaheen Khan és férje, Sohail az első terhességük alatt ikrekre készültek, de ehelyett két fejjel és három karral rendelkező baba született, a harmadik kéz a csecsemő hátából lógott ki a két fej mögött, írja a Daily Star.

A megdöbbentő újszülött egy rendkívül ritka, kétfejű parapagus néven ismert születési rendellenességben szenved. Az ilyen rendellenességgel születettek nagyon ritka, hogy megélik a felnőttkort. A betegség azt jelenti, hogy az ikerpár egy törzsben egyesül, és általában halvaszületéssel jár.
Sziami Ikrek Iker Csecsemo Ketfeju Baba

Az Indiában született baba az Indore nevet kapta, és még bent tartják a kórházban. A parapagusos csecsemők állapota általában nagyon bizonytalan, főleg az első napokban. A következő időszakban döntik el, szükség van-e a gyerek műtétére, egyelőre az állapota kritikus, de még nem indokolt a beavatkozás.

A kétfejű parapagus betegséggel született csecsemők 60-70 százaléka éli túl, és sokan az anyaméhben vagy a születést követő 48 órán belül meghalnak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.