#BRÉKING: Az Arctic Monkeys is jön a Sziget Nagyszínpadára

Még fel sem ocsúdtunk a múlt heti bejelentéséből, itt van a következő nagy durranás. Az idei Sziget2018 Nagyszínpadának negyedik headlinere az Arctic Monkeys lesz. 

Bár nagyot szólt pár nappal ezelőtt a Sziget bejelentése, ahol Kendrick Lamar, Kygo valamint a Mumford and Sons európai exkluzív nagyszínpados fellépéséről adtak hírt, úgy látszik, még akad muníció a szervezők tarsolyában. Negyedik headlinerként ugyanis az Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley and Matt Helde alkotta formációt, az Arctic Monkeys-t jelentették be a Sziget idei Nagyszínpadára. A koncert augusztus 14-re, keddre időzítették.

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know? (Official Video)

Arctic Monkeys – ‘Do I Wanna Know?’ from ‘AM’, released 2013 on Domino Recording Co. Subscribe to Arctic Monkeys on YouTube: http://bit.ly/ArcticMonkeysYT Bu…

A zenekar évek óta éllovasa a Sziget kívánságlistájának, pár évvel ezelőtt azonban a frontember a The Last Shadow Puppets nevű formációjával járt itt, miután 2014-ben határozatlan időre szünetet jelentett be a banda. 2017-ben viszont újra összejöttek és a hírek szerint szeptemberben hozzáfogtak az új albumhoz is.

9108EhcTlTL. SL1500
/ Fotó: NME

Most nagy lehet az öröm az arctic-os táborban, különös tekintettel arra, hogy állítólag hamarosan jelentkeznek az új hanganyaggal, amiből talán adnak egy kis ízelítőt idén augusztusban nálunk is. 

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból