Elstartolt a Sziget Fesztivál 2019, Magyarország és Európa egyik legnívósabb zenei rendezvénye. És már az első napon két holland drogdílert fogtak a magyar rendőrök.

A rendőrség a honlapján számolt be arról, hogy a Sziget Fesztivál területén, kedd este lekapcsoltak két holland drogdílert, vette észre az Index.

Sziget Fesztivál Drogdíler
A Rendőrség Lefoglalta Az Árusítani Kívánt Drogokat / Fotó: Police.hu

Az elfogott drogdílerek ellen kábítószer-kereskedelem vádjával indítottak nyomozást. Mint írja a rendőrség a honlapján: a fesztivál biztonsági emberei figyeltek fel két fiatalra, akiknek a sátra környékén feltűnően nagy volt a mozgás.

Elstartolt a Sziget Fesztivál 2019, és máris telt ház van Ed Sheeran miatt

Végre ez is eljött és ismét elkezdődik a nyár legönfeledtebb hete, a Sziget. Az első napon máris a brit szupersztár, Ed Sheeran első magyarországi koncertjén énekelhetjük vele a slágereit. Nézzük még, mit kínál a Sziget nyitónapja. sziget ed sheeran, sziget fesztivál 2019 fellépők

Hozzátették, azt látták, hogy valaki éppen pénzt és kis csomagot vesz át, ezért értesítették a rendőröket.

Sziget Fesztivál 2019 Fellépők Drogok
/ Fotó: Police.hu

A 21 éves és a 22 éves holland férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben egy kilogramm rózsaszín, kábítószergyanús tablettát, 128 gramm előreporciózott kábítószergyanús növényi törmeléket, 451 műanyag fiolában kábítószergyanús anyagból sodort cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. Még árlistát is készítettek a drogok mellé.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk