Így csajozik a 86 éves Karcsi bácsi a Sziget Fesztiválon – Videó

A Sziget Fesztivál nem csak a 20-30 éveseknek szól, hanem az egészen kicsiknek és bölcskorúeknak is. Az Index készített riportot a 86 éves Karcsi bácsi nőcsábász kalandjairól.

Holnap startol a Sziget Fesztivál 2019 olyan fellépőkkel, mint Ed Sheeran, Florence and the Machine, Post Malone, Foo Fighters, Years and Years vagy épp Tove Lo és The 1975. Ám nem csak koncertekből áll Európa legjobb fesztiválja, hiszen fontos és izgalmas beszélgetéseken, művészeti és cirkuszi programokon is részt vehetsz.

Újabb neveket jelentett be a Sziget Fesztivál 2019 – Teljes a nagyszínpad

Majd’ 20 új név került nyilvánosságra a 2019-es Sziget Fesztivál fellépői közül. A tavalyi “Legjobb alternatív album” Grammy-díj nyertese, a The National, az idei Grammyn a legjobb remixnek járó díjat bezsebelő Mura Masa, a brit alternatív rockzenei élet kiemelkedő gitárosa Johnny Marr vagy a tavaly év végén új nagylemezzel előrukkoló Tom Odell is érkezik hazánkba.

Ezen programokra pedig nem csak a 20-30 évesek látogatnak ki, hanem az egészen kicsik és bölcskorúak is. Az Index 2015-ben készített egy riportot – amelyet néhány órája töltöttek fel a YouTube-csatornájukra –, amelyben a 86 éves Karcsi bácsi tanítja unokáját a csajozásra.

Sziget Fesztivál 2019 Fellépők Karcsi Bácsi
Karcsi Bácsi Nőcsábács Kalandjai A Sziget Fesztiválon / Fotó: Index

Mint mondta, “csúnya nőt itt nem láttam, aki 18, azt becsukott szemmel elfogadom”. Három féle nő volt: aki kapható, aki kéreti magát és akinek ha azt mondod, ülj le, már fekszik.

7+1 dolog, amiért a Sziget megéri a pénzét / ContextUs

A fesztivál valóban egy sziget Magyarország területén belül, ahol többszázezer külföldi vesz részt egy önálló köztársaságot alapítva. Igazi felszabadultság, móka és kacagás, és nem utolsósorban az a régóta nem ismert jókedv, amit magyar ember arcán nem látni. Másképpen mondva: egy hajszálnyi hely Európa közepén, ahol Kelet és Nyugat összeér, és ahol az öröm forrása a mosoly.

Az őszinte és laza Karcsi bácsi az unokáját a videó végén “megfenyegeti”.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Marcikám, figyeled ezt a saserolást, hogy kell csinálni? Ne mulyáskodj nekem, 28 évesen, mert elszégyellem magam, baszd meg! Hazamegyek taxival, ha nem aprítasz valamit[/perfectpullquote]

– mondta.

Egy 86 éves nőcsábász kalandjai a Szigeten

“Aki 18, azt becsukott szemmel elfogadom.” A Szigeten tanított csajozni a 86 éves Károly bácsi, az ötvenes évek kiemelkedő sármőrje, aki megmutatta azt is: a…

Az Index kérdésére elmondta, most már nem csak jövőre, de minden évben visszatér a Sziget Fesztivál helyszínére.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk