Fesztivál Így csajozik a 86 éves Karcsi bácsi a Sziget...

Így csajozik a 86 éves Karcsi bácsi a Sziget Fesztiválon – Videó

Promóció

A Sziget Fesztivál nem csak a 20-30 éveseknek szól, hanem az egészen kicsiknek és bölcskorúeknak is. Az Index készített riportot a 86 éves Karcsi bácsi nőcsábász kalandjairól.

Promóció

Holnap startol a Sziget Fesztivál 2019 olyan fellépőkkel, mint Ed Sheeran, Florence and the Machine, Post Malone, Foo Fighters, Years and Years vagy épp Tove Lo és The 1975. Ám nem csak koncertekből áll Európa legjobb fesztiválja, hiszen fontos és izgalmas beszélgetéseken, művészeti és cirkuszi programokon is részt vehetsz.

Újabb neveket jelentett be a Sziget Fesztivál 2019 – Teljes a nagyszínpad

Majd’ 20 új név került nyilvánosságra a 2019-es Sziget Fesztivál fellépői közül. A tavalyi “Legjobb alternatív album” Grammy-díj nyertese, a The National, az idei Grammyn a legjobb remixnek járó díjat bezsebelő Mura Masa, a brit alternatív rockzenei élet kiemelkedő gitárosa Johnny Marr vagy a tavaly év végén új nagylemezzel előrukkoló Tom Odell is érkezik hazánkba.

Ezen programokra pedig nem csak a 20-30 évesek látogatnak ki, hanem az egészen kicsik és bölcskorúak is. Az Index 2015-ben készített egy riportot – amelyet néhány órája töltöttek fel a YouTube-csatornájukra –, amelyben a 86 éves Karcsi bácsi tanítja unokáját a csajozásra.

Karcsi bácsi nőcsábács kalandjai a Sziget Fesztiválon / Fotó: Index

Mint mondta, “csúnya nőt itt nem láttam, aki 18, azt becsukott szemmel elfogadom”. Három féle nő volt: aki kapható, aki kéreti magát és akinek ha azt mondod, ülj le, már fekszik.

7+1 dolog, amiért a Sziget megéri a pénzét / ContextUs

A fesztivál valóban egy sziget Magyarország területén belül, ahol többszázezer külföldi vesz részt egy önálló köztársaságot alapítva. Igazi felszabadultság, móka és kacagás, és nem utolsósorban az a régóta nem ismert jókedv, amit magyar ember arcán nem látni. Másképpen mondva: egy hajszálnyi hely Európa közepén, ahol Kelet és Nyugat összeér, és ahol az öröm forrása a mosoly.

Az őszinte és laza Karcsi bácsi az unokáját a videó végén “megfenyegeti”.

Marcikám, figyeled ezt a saserolást, hogy kell csinálni? Ne mulyáskodj nekem, 28 évesen, mert elszégyellem magam, baszd meg! Hazamegyek taxival, ha nem aprítasz valamit

– mondta.

Egy 86 éves nőcsábász kalandjai a Szigeten

“Aki 18, azt becsukott szemmel elfogadom.” A Szigeten tanított csajozni a 86 éves Károly bácsi, az ötvenes évek kiemelkedő sármőrje, aki megmutatta azt is: a csábítás tudományát nem lehet elfelejteni. Napi ezer gyerek fogant szerinte idén a Szigeten. A videó 2015.augusztus 16-án jelent meg az Index.hu oldalán.

Az Index kérdésére elmondta, most már nem csak jövőre, de minden évben visszatér a Sziget Fesztivál helyszínére.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3