Nyerj két jegyet a Sziget Fesztivál 2019-re azzal, hogy megírod, kivel mennél

Idén, 2019-ben sem maradhat el a Sziget Fesztivál. Olyan fellépők érkeznek a Hajógyárira, mint Florence and the Machine, Post Malone, Foo Fighters, Twenty One Pilots vagy épp Tove Lo. Mi pedig – a Sziget Fesztiválnak köszönhetően – bejuttatunk téged két napijeggyel!

Mindig nagy izgalom kíséri a Sziget Fesztivál bejelentéseit, hiszen mindig meg tudnak lepni. Ráadásul csak a legnagyobb neveket igyekeznek elhozni a fesztiválra.

Sziget 2019 Nyereményjáték Fellépők
Sziget Fesztivál 2019

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. És az idén januárban új lemezzel előrukkoló James Blake is a Sziget Fesztivál 2019 vendégei közt szerepel.

Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

Az első nagy bejelentés között pedig egyértelműen a Florence and the Machine, a Foo Fighters és a Twenty One Pilots a fő attrakció.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Ki nem hagyád, ugye? Hát, ne is! Mi pedig segítünk két napijeggyel, hogy bejuthass. Ehhez nincs mit tenned, mint dobni egy lájkot a Facebook-oldalunkra (klikk IDE), az alábbi Facebook-posztban megjelölni azt, kivel mennél és megosztani a bejegyzést.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Kizárólag az kerül a kalapba a sorsolás során, akik mind a három feltételt teljesítették!

A nyereményjáték határideje: augusztus 2.

A nyereményjáték eredményhirdetése: augusztus 3.

Az eredményhirdetés után felvesszük veled a kapcsolatot, és eldöntheted, mely napokra használod fel a jegyeket.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk