Követem Nyereményjáték Nyerj két jegyet a Sziget Fesztivál 2019-re azzal, hogy...

Nyerj két jegyet a Sziget Fesztivál 2019-re azzal, hogy megírod, kivel mennél

Promóció

Idén, 2019-ben sem maradhat el a Sziget Fesztivál. Olyan fellépők érkeznek a Hajógyárira, mint Florence and the Machine, Post Malone, Foo Fighters, Twenty One Pilots vagy épp Tove Lo. Mi pedig – a Sziget Fesztiválnak köszönhetően – bejuttatunk téged két napijeggyel!

Promóció

Mindig nagy izgalom kíséri a Sziget Fesztivál bejelentéseit, hiszen mindig meg tudnak lepni. Ráadásul csak a legnagyobb neveket igyekeznek elhozni a fesztiválra.

Sziget Fesztivál 2019

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. És az idén januárban új lemezzel előrukkoló James Blake is a Sziget Fesztivál 2019 vendégei közt szerepel.

Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

Az első nagy bejelentés között pedig egyértelműen a Florence and the Machine, a Foo Fighters és a Twenty One Pilots a fő attrakció.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Ki nem hagyád, ugye? Hát, ne is! Mi pedig segítünk két napijeggyel, hogy bejuthass. Ehhez nincs mit tenned, mint dobni egy lájkot a Facebook-oldalunkra (klikk IDE), az alábbi Facebook-posztban megjelölni azt, kivel mennél és megosztani a bejegyzést.

Security Check Required

No Description

Kizárólag az kerül a kalapba a sorsolás során, akik mind a három feltételt teljesítették!

A nyereményjáték határideje: augusztus 2.

A nyereményjáték eredményhirdetése: augusztus 3.

Az eredményhirdetés után felvesszük veled a kapcsolatot, és eldöntheted, mely napokra használod fel a jegyeket.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3