Önkénteseket keres a Sziget Fesztivál 2019-ben is. Ez pedig az a lehetőség, amelynek köszönhetően beláthatsz a kulisszák mögé.

A Sziget Fesztivál felépülését és működését ismerheti meg, aki időben jelentkezik önkéntesnek a fesztiválra.

Sziget Fesztivál 2019 Önkéntes
A Lehetőség, Amellyel Olyan Helyekre Is Bejuthatsz A Sziget Fesztiválon, Amely Csak Keveseknek Adatik Meg / Fotó: A Fesztivál Hivatalos Weboldala

Az önkéntes munka különböző területeken kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen az a beengedésnél a gördülékeny haladás segítése, a programhelyszíneken folyó munka támogatása, a kempingek vendégeinek tájékoztatása vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátása.

Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

A fesztivál különböző feladatainak elvégzésében az önkéntesek napi 6 órát vesznek részt, amiért Sziget bérletet, napi egy melegétkezést és önkéntes pólót biztosítanak a szervezők, valamint egy remek közösség tagjaként vehetnek részt a fesztiválon. Idén közel 100 feladatkör betöltésére várják a jelentkezőket. Az önkéntességhez a fesztivalonkentes.hu oldalon történő regisztráció után egy meghallgatáson és egy orvosi munkaalkalmassági vizsgálaton kell részt venni. Bővebb infók itt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet