Itt a lehetőség, hogy beláss a kulisszák mögé a Sziget Fesztiválon

Önkénteseket keres a Sziget Fesztivál 2019-ben is. Ez pedig az a lehetőség, amelynek köszönhetően beláthatsz a kulisszák mögé.

A Sziget Fesztivál felépülését és működését ismerheti meg, aki időben jelentkezik önkéntesnek a fesztiválra.

sziget fesztivál 2019 önkéntes
A lehetőség, amellyel olyan helyekre is bejuthatsz a Sziget Fesztiválon, amely csak keveseknek adatik meg / Fotó: A fesztivál hivatalos weboldala

Az önkéntes munka különböző területeken kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen az a beengedésnél a gördülékeny haladás segítése, a programhelyszíneken folyó munka támogatása, a kempingek vendégeinek tájékoztatása vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátása.

Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand. Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

A fesztivál különböző feladatainak elvégzésében az önkéntesek napi 6 órát vesznek részt, amiért Sziget bérletet, napi egy melegétkezést és önkéntes pólót biztosítanak a szervezők, valamint egy remek közösség tagjaként vehetnek részt a fesztiválon. Idén közel 100 feladatkör betöltésére várják a jelentkezőket. Az önkéntességhez a fesztivalonkentes.hu oldalon történő regisztráció után egy meghallgatáson és egy orvosi munkaalkalmassági vizsgálaton kell részt venni. Bővebb infók itt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból