A fesztiváltrend megköveteli a legcsinosabb öltözékeket, rengeteg csillámport és a menő márkajelzésű cuccokat. Az idei Sziget Fesztiválon a csinos bulizók helyett inkább azokat kerestük, akik abszolút kitűntek a tömegből. A legnagyobb természetességgel hordták a humoros és egyben megdöbbentő szereléseket.

Menő partyszett és pizsama

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók
/ Fotó: Haraszti Mihály

Nincs Sziget Fesztivál plüss overál nélkül! Ez az általában mesefigurákat vagy nem létező lényeket megelevenítő jelmez nem igazán akar kimenni a divatból. Valahol érthető, hiszen a mókás, kreatív öltözék egyszerre funkcionál menő partyszettként és pizsamaként.

A képen látható baloldali fiatalember mindezt még egy rózsaszín tütüvel is megspékelte, ami szintén praktikus koncertek alatt: megnöveli az egy személyre jutó minimális teret.

A jobboldali fiatalember ennyire nem volt merész. Egy hosszú fakó sárga köntössel és hozzá egyáltalán nem illő khaki nadrággal próbálta imitálni általános iskolabeli rajztanárját.

Pikachu, aki felsőtesten feszül

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók2
/ Fotó: Haraszti Mihály

A plüssjelmezek közül a számunkra abszolút befutó a képen látható fiatalember volt. A pikachu-öltözék nem csak multifunkcionális, de meglehetősen érdekes szabással rendelkezik.

Míg a felsőtesten feszül, addig lejjebb érthetetlen módon teljesen eláll viselője testétől. A lelkes fesztiválozó egy mellkasán átdobott övtáskával próbálta meg a mai divathoz igazítani a partyszettet.

Pikachu, mi téged választunk!

Tökéletes környezetben a vadállat

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók3
/ Fotó: Haraszti Mihály

A harmadik plüssöltözék még előkelőbb helyre került, mint előző társai – nem véletlenül. A képen látható lelkes fesztiválozó különös hangsúlyt fektetett arra, hogy párducmintás kezeslábasának színvilága kiválóan illjen festett hajához.

Az őszre vonatkozó trendelőrejelzések szerint pontosan ilyen minta fogja ellepni szeptembertől a piacot. Mi pedig voltunk olyan szerencsések, hogy tökéletes környezetben kaptuk el őt.

A szavannás háttér és az öltözék az egyik legvadabb összeállítás volt a Sziget Fesztiválon.

Pontosan annyira szellős, mint amennyire kell

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók4
/ Fotó: Haraszti Mihály

Ugyan nem tudjuk, hogy ezek az összeállítások jelmezként vagy hétköznapi viseletként funkcionálnak, egészen biztosan érdemes vetni rá pár pillantást.

A flamingós zakó és ananászos ing egyszerre idézi a munka világát, Hawaiit és a Sziget Fesztivál 2019 őrült összeállításait. Tökéletes elképzelt és megkomponált darabok.

Pontosan annyira szellős, mint amennyire kell, és pontosan annyira hivatalos, mint azt egy magyar fesztivál megköveteli. Tehát semennyire. A két fiatalemberrel azonnal összebarátkoztunk miután találtak rajtunk is pár ananászos kiegészítőt.

Akik eltévesztették az évszakokat

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók5
/ Fotó: Haraszti Mihály

A két illető nem a koordinátákat, hanem az évszakokat tévesztette el. A mi segítségünkkel szerkesztették fel a fejükre a piros Mikulás sapkákat.

“Szerkesztették”, mivel sajnos nem a megfelelő méretet sikerült beszerezni ezekből a remek fejfedőkből, így közös erőbedobással tudtuk csak leküzdeni a méretbeli problémákat.

A levél- és táncoló elefántmintás ingekhez, napszemüveghez és fejkendőhöz viszont jól illik. Reméljük, a 34 fokban a sapka nem okozott hőgutát ennek a két fiatalembernek, akikkel amúgy nagyon kellemesen elbeszélgettünk.

Aviciit idézték meg a Sziget Fesztiválon

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók6
/ Fotó: Haraszti Mihály

Minden tisztelet kijár annak a figyelmes fesztiválozónak, aki egy olyan alkotó előtt tiszteleg még a legnagyobb buliban is, aki sajnos már nem lehet közöttünk. A Svédországból érkező fiatalember egy színes maszkkal emlékezik Aviciire. A mögötte látható hatalmas zászló nemzeti öntudatra vall, ezen kívül pedig könnyedén alkalmazható kendőnek, takarónak és árnyadó lepelnek is.

A legkreatívabb egyben a legkényelmetlenebb

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók7
/ Fotó: Haraszti Mihály

Ez a ruhaköltemény vagy inkább szerkezet kapná tőlünk az egyik legkreatívabb, ám legkényelmetlenebb öltözék díját. Meglepően sok fiatal lány viselte a képen látható érdekes, kinyitható darabot.

Láttunk belőle kéket, lilát és rózsaszínt is. Próbáltuk megfejteni, hogy pontosan mi célt szolgálhat ez a darab. Szárny, legyező vagy csak helybiztosító alkalmatosság?

Nem tudjuk, de az egyedi kivitelezés miatt mindenképp megérdemli a negyedik helyet.

Véd a por ellen is

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók8
/ Fotó: Haraszti Mihály

Minimál, de király! Talán ez írja le leginkább a képen látható fiatalember arcmaszkját. A rókajelmez meglehetősen kreatív, egész kényelmesnek is tűnik. Mi több, kiválóan véd a por ellen is, ami sokak számára gondot okozott a fesztiválon. Fotóalanyunk azonban másokat megszégyenítő módon oldotta meg ezt a problémát! Nálunk dobogós, pont ezért!

Izgalmas szőrméből készült

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók9
/ Fotó: Haraszti Mihály

A 18+ kategória abszolút győztese, a legkirályabb arcok büszke dobogósa ez a pár. Először a merész hölgyet szúrtuk ki a tömegben, aki a legnagyobb természetességgel keresgélt vegán vacsora lehetőségek után a Szabadság Szigetén.

A cicitapasz és cicafüles fejdísz precíz megkomponáltságra vall. A vegán macsek azonban nem járt pár nélkül. A kedvese felkészült a szerelmét illető legkínosabb kérdések egyikére is: na, de hol hagytad a melltartód?

Kérdésünkre válaszolva büszkén tépte le magáról a pólóját, hogy megmutassa az értékes szőrméből készült női viseletet, majd azt mondhassa: rajtam van!

Rajtzászló a Sziget Fesztiválon

Sziget Fesztivál 2019 Vicces Fotók10
/ Fotó: Haraszti Mihály

A szívünkhöz legközelebb mégis ezt a visszafogottan, magányosan bulizó idősebb úr áll. Szintén a minimalista stílust képviselve egy fekete-fehér rajtzászló mintás szerelésben vágott neki az idei Sziget Fesztiválnak.

Érdemes megemlíteni, hogy ő is mennyire odafigyelt aznapi szettjének megkomponálására. A sapkája, a napszemüvege, a táskája, de még a gumi karkötője is összhangban az öltözékével.

Az úr már a koncert kezdete előtt 2 órával az első sorban állt, hogy a lehető legközelebbről élvezze a Nagyszínpad fellépőinek fergeteges bulijait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.