Art Of Freedom: Szeretnél 35 milliót és a Szigetre elvinni a művészeted?

Ismét indul a jelentkezés a Sziget Fesztivál Art of Freedom címmel meghirdetett pályázatára.

A Sziget szervezőiroda 5. éve hirdeti meg az Art of Freedom művészeti pályázatát. Ezzel kifejezett célja, hogy támogassa a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét és teret adjon fesztiváljain az alkotások bemutatására. A pályázatra mostantól 2018. február 15-ig lehet jelentkezni.

Tervezz olyan feltűnő, elgondolkodtató, kiemelkedő, lenyűgöző, mulattató, megkerülhetetlen alkotást – szobrot, installációt, dekorációs elemet vagy funkcionális objektet – amely pozitív üzenetével és vizuális erejével hirdeti a szeretet forradalmát és tovább színesíti a Szabadság Szigetének változatos világát

– írják a szigetesek az Art of Freedom felhívásában. A 2018-as évben olyan műalkotások koncepcióit várják, melyekben visszaköszön az üzenet, mely szerint a Love Revolution egy nagy, közös, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés.

A pályázathoz jó inspirációt nyújt egy kis szemezgetés a tavalyi hangulatmozaikokból. Ezekből az előző évi alkotások is feltűnnek.
További információk a jelentkezési felületen, illetve az alábbi videóban:

A pályázati támogatás teljes keretösszege 35.000.000 forint. A szervezők célja, hogy ebből az összegből minél több nyertes pályamunka díszítse a Szigetet.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból