Követem Közélet Vajon mit szimbolizál Szijjártó Péter titokzatos fotója?

Vajon mit szimbolizál Szijjártó Péter titokzatos fotója?

Promóció

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Washingtonba utazott, hogy részt vegyen az Izrael és az Egyesült Arab Emirátusok, valamint Bahrein közti megállapodások aláírási ceremóniáján. A Facebook-oldalán dokumentálta a látogatást, ám nem tudni, az egyik mit szimbolizálhat.

Lazítás Washingtonban

Promóció
- Advertisement -

Jelenleg Washingtonban tartózkodik Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, hogy részt vegyen az Izrael és az Egyesült Arab Emirátusok, valamint Bahrein közti megállapodások aláírási ceremóniáján. Az egy nappal ezelőtt feltöltött Facebook-bejegyzése szerint a debreceni repülőtérről utazott az Egyesült Államokba.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter / Fotó: Huszti István

Ezt követtő két másik fotó, viszont az egyik igencsak titokzatos.

Security Check Required

No Description

Az elmosódott fotóhoz mindössze annyit írt: „Messze még a napkelte…” Nem tudni, de talán arra következtethetünk, hogy sosem áll le a munkával, futás közben is a munkán jár az esze. Esetleg kipiheni a magyarázatok alól kibúvó kérdések okozta györtelmeket. Mint ismert, az Átlátszó oknyomozása során igencsa nehéz napjai vannak a külgazdasági és külügyminiszternek. Miközben a saját közösségi oldala szerint dolgozott, kiderült, jachtozott az Adrián. Tette mindezt a Szíjj László máltai offshore cége tulajdonában álló Lady MRD nevű luxusjachton. Azért problémás ez, mert ezt a Nemzeti Együttműködés Rendszerében (NER) otthonosan mozgó személyek többször használtak az elmúlt években.

Ha béke van a Közel-Keleten, nincs migráció

A MTI tudósított a ceremóniáról.

Magyarország továbbra is támogatja az Egyesült Államok erőfeszítéseit a közel-keleti béke megteremtése érdekében, ez rendkívül fontos ügy azért is, mert a térség stabilitása szorosan összefügg Európa biztonsági helyzetével

– jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedden Washingtonban. Szijjártó Péter rámutatott: ha béke és stabilitás van a Közel-Keleten, akkor jó esély van arra, hogy nem indulnak meg újabb migrációs hullámok Európa irányában.

Leleplező könyvet írt Donald Trumpról az unokahúga, Mary L. Trump

A választások előtt nem csak az antirasszista zavargások miatt fájhat Donald Trump feje, hanem az unokahúga által írt, hamarosan megjelenő könyv miatt is. Donald Trump unokahúga, Mary Trump szívszorító és pikáns könyvet jelentet meg a következő hónapban az elnökről Too Much and Never Enough (Túl sok és sohasem elég) címmel, írja a The Guardian .

A magyar kormány a békefolyamatra vonatkozó amerikai tervek támogatását várja a nemzetközi politikai szervezetektől, az Európai Uniótól is – mondta a miniszter az MTI-nek. Ezt akkor fejtette ki, mielőtt a Fehér Házban találkozott Robert O’Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadóval és Mark Meadows-zal, Donald Trump elnök kabinetfőnökével.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3