Leonardo DiCaprio, Meryl Streep és Natalie Portman fiatal alteregói nem csak fizikailag hasonlítanak elődjeikre, hanem tehetségben is méltó utódjaik lehetnek.

A hasonlóság a tehetségben is megmutatkozik

Shining Stanley Kubrick GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Twins GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Egy tanulmány szerint igen magas annak a lehetősége, hogy valahol a világban van egy hasonmásod. Ennek oka, hogy limitáltak azok a genetikai kombinációk, amelyek a külső megjelenést befolyásolják.

A sztárok sem kivételek ez alól a jelenség alól. Képzeld csak el milyen megdöbbentő az, amikor színészként egy új filmben vagy sorozatban megpillantod saját fiatalkori másodat.

Hollywoodi sztárok, akiket azonos neműek neveltek fel

A kétszeres Oscar-díjas színésznőt két anyuka nevelte fel. A vér szerinti anyja Brandy, és a párja Evelyn. A 2013-as Golden Golbe-díj átvételekor köszönetet is mondott anyjának, aki demenciával küzd, és beszédében kifejezte, hogy nagyon szereti. Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Összeállításunkban bemutatunk, néhány olyan fiatalabb sztárt, akik hasonmásai Hollywood elismert színészeinek.

Amy Adams and Sophia Lillis

Amy Addams Sophia Lillis
/ Fotó: Enchanted / The Walt Disney Studios / It / Warner Bros. Pictures

Amy Addams Olaszországban született, míg fiatal hasonmása (jobb) Sophia Lillis vérbeli New York-i. Az Az című horror sztárjának, Lillis-nek magasan van a léc szakmailag, hiszen Addams-et hatszor is jelölték Oscar-díjra, többek között olyan filmekért, mint az Amerikai botrány, az Alelnök vagy a Kétely.

Jaime Pressly and Margot Robbie

Jamie Pressly Margot Robbie
/Fotó: Joe Dirt / Sony Pictures / Focus / Ratpac Entertainment

A két színésznő esetében kimondhatjuk, hogy kísérteties a hasonlóság. Az 1977-es születésű Jaime Pressly (bal) inkább vígjátékokból (Már megint egy dilis amcsi film) és sorozatokból (Két pasi meg egy kicsi) ismert. Fiatalabb kolléganője, Margot Robbie pedig már olyan filmekért kapott Oscar-jelölést, mint az Én, Tonya vagy a Botrány.

Leonardo DiCaprio and Cole Sprouse

Leonardo Dicapriao Cole Sprouse
/ Fotó: Titanic / Paramount Pictures © Colesprouse / Instagram

Leonardo DiCapriót talán senkinek sem kell bemutatni. Fiatal kollégája, Cole Sprouse szintén korán kezdte az ipart, hiszen ő játszotta az aranyos kis srácot Adam Sandler oldalán az Apafej című vígjátékban. A helyzet érdekessége, hogy a Két lépés távolságból is ismert Cole-nak van egy valódi ikertestvére is, Dylan Sprouse, aki nem mellesleg Palvin Barbara barátja. Így DiCapriónak tehát két fiatal hasonmásból is kijutott.

Meryl Streep and Saoirse Ronan

Meryl Streep Saoirse Ronan
/ Fotó: Imdb / Admedia, Inc/Sipa Usa/East News

Nehéz olyan színésznő nyomdokaiba lépni, mint a háromszoros Oscar-nyertes és 18-szoros (!) Oscar-jelölt, Meryl Streep. Saoirse Ronan (jobb) viszont jó úton halad, hiszen nem csak kiköpött hasonmása idősebb kolléganőjének, hanem már négy Oscar- jelölést is maga mögött tudhat, olyan filmekért, mint a Vágy és vezeklés, a Brooklyn, a Lady Bird és a Kisasszonyok.

Natalie Portman and Millie Bobby Brown

Natalie Portman Millie Bobby Brown
/ Fotó: V For Vendetta / Warner Bros. Pictures / Stranger Things / Netflix Streaming Services

A V mint vérbosszú színésznője, Natalie Portman szintén rendelkezik egy fiatal, tehetséges alteregóval.  Millie Bobby Brown, a Netflix kultikus sorozatában a Stranger Things-ben alakította Eleven karakterét. A hasonlóság kopaszra nyírt frizurával még inkább szembetűnő.

Köszönjük, Bright Side!

További hírességekkel kapcsolatos információkért olvasd a ContextUs, Sztárok rovatát!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.