Fiatal színészek, akik megszólalásig hasonlítanak napjaink legnagyobb sztárjaira

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep és Natalie Portman fiatal alteregói nem csak fizikailag hasonlítanak elődjeikre, hanem tehetségben is méltó utódjaik lehetnek.

A hasonlóság a tehetségben is megmutatkozik

Shining Stanley Kubrick GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Twins GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Egy tanulmány szerint igen magas annak a lehetősége, hogy valahol a világban van egy hasonmásod. Ennek oka, hogy limitáltak azok a genetikai kombinációk, amelyek a külső megjelenést befolyásolják.

A sztárok sem kivételek ez alól a jelenség alól. Képzeld csak el milyen megdöbbentő az, amikor színészként egy új filmben vagy sorozatban megpillantod saját fiatalkori másodat.

Hollywoodi sztárok, akiket azonos neműek neveltek fel

A kétszeres Oscar-díjas színésznőt két anyuka nevelte fel. A vér szerinti anyja Brandy, és a párja Evelyn. A 2013-as Golden Golbe-díj átvételekor köszönetet is mondott anyjának, aki demenciával küzd, és beszédében kifejezte, hogy nagyon szereti. Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Összeállításunkban bemutatunk, néhány olyan fiatalabb sztárt, akik hasonmásai Hollywood elismert színészeinek.

Amy Adams and Sophia Lillis

/ Fotó: Enchanted / The Walt Disney Studios / It / Warner Bros. Pictures

Amy Addams Olaszországban született, míg fiatal hasonmása (jobb) Sophia Lillis vérbeli New York-i. Az Az című horror sztárjának, Lillis-nek magasan van a léc szakmailag, hiszen Addams-et hatszor is jelölték Oscar-díjra, többek között olyan filmekért, mint az Amerikai botrány, az Alelnök vagy a Kétely.

Jaime Pressly and Margot Robbie

/Fotó: Joe Dirt / Sony Pictures / Focus / RatPac Entertainment

A két színésznő esetében kimondhatjuk, hogy kísérteties a hasonlóság. Az 1977-es születésű Jaime Pressly (bal) inkább vígjátékokból (Már megint egy dilis amcsi film) és sorozatokból (Két pasi meg egy kicsi) ismert. Fiatalabb kolléganője, Margot Robbie pedig már olyan filmekért kapott Oscar-jelölést, mint az Én, Tonya vagy a Botrány.

Leonardo DiCaprio and Cole Sprouse

/ Fotó: Titanic / Paramount Pictures © colesprouse / Instagram

Leonardo DiCapriót talán senkinek sem kell bemutatni. Fiatal kollégája, Cole Sprouse szintén korán kezdte az ipart, hiszen ő játszotta az aranyos kis srácot Adam Sandler oldalán az Apafej című vígjátékban. A helyzet érdekessége, hogy a Két lépés távolságból is ismert Cole-nak van egy valódi ikertestvére is, Dylan Sprouse, aki nem mellesleg Palvin Barbara barátja. Így DiCapriónak tehát két fiatal hasonmásból is kijutott.

Meryl Streep and Saoirse Ronan

/ Fotó: IMDb / Admedia, Inc/Sipa USA/East News

Nehéz olyan színésznő nyomdokaiba lépni, mint a háromszoros Oscar-nyertes és 18-szoros (!) Oscar-jelölt, Meryl Streep. Saoirse Ronan (jobb) viszont jó úton halad, hiszen nem csak kiköpött hasonmása idősebb kolléganőjének, hanem már négy Oscar- jelölést is maga mögött tudhat, olyan filmekért, mint a Vágy és vezeklés, a Brooklyn, a Lady Bird és a Kisasszonyok.

Natalie Portman and Millie Bobby Brown

/ Fotó: V for Vendetta / Warner Bros. Pictures / Stranger Things / Netflix Streaming Services

A V mint vérbosszú színésznője, Natalie Portman szintén rendelkezik egy fiatal, tehetséges alteregóval.  Millie Bobby Brown, a Netflix kultikus sorozatában a Stranger Things-ben alakította Eleven karakterét. A hasonlóság kopaszra nyírt frizurával még inkább szembetűnő.

Köszönjük, Bright Side!

További hírességekkel kapcsolatos információkért olvasd a ContextUs, Sztárok rovatát!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból