Nem tartja magában tovább.
Szinetár Dóra Makranczi Zalán mellett találta meg a boldogságot. Együtt él a nagy család , hiszen egy házban laknak Dóri szüleivel is. A színésznő megszólalt és nagyon mély gondolatokat mondott ki a házasságáról a Nők Lapjának adott interjúban:
„Az egész életünk egy tanulási folyamat. Minden párkapcsolat az, nem csak a házasságok. Ezekben az ember sokat tanul saját magáról is. Az is fontos, hogy tudatosítsuk magunkban, nincs az a kapcsolat, ami azért megy tönkre, mert az egyik fél ilyen vagy olyan. Mindig kettő kell ahhoz is, hogy működjön, de ahhoz is, hogy ne” – mondta.

Kapcsolódó cikk

“És amikor valami nem működik, nagyon fontos, hogy az ember megfejtse, mi az, ami rajta múlt. Én arra jutottam, hogy — bár szerintem sokan mást gondolnak rólam — rettenetesen befolyásolható vagyok. Egy bizonyos pontig” – tette hozzá.
“Egy kapcsolatban, ha az nekem fontos, sok mindent hajlandó vagyok megtenni, amit a másik szeretne. Nagyon alá tudok menni a másiknak, és akár feladni saját magamat. És aztán úgy vagyok, mint a nyuszika a viccben a medvével meg a porszívóval: egyszer csak eljön egy pont, amikor elegem lesz. Ez a másik félnek rendszerint meglepő. Ebbe a kapcsolatba már úgy mentem bele, hogy fel kellett vállaljam, amit érzek, és azt is, hogy én mit szeretnék. Fontos természetesen meghallani, hogy a másik mit szeretne, és mindent meg kell tenni, hogy neki is jó legyen. Az az ideális, ha két önazonos felnőtt kíváncsi egymásra, és engedi, hogy a másik hatással legyen rá, de közben ne veszítse el önmagát. Csak azért ehhez fel kellett nőni. Mindketten úgy mentünk bele ebbe a házasságba, hogy köztünk nem voltak tabutémák. Akármiről van szó, elmondjuk, mit gondolunk és mit szeretnénk. Kompromisszumkészségre szükség van, de a másik valódi elfogadására is. És ehhez hozzátartozik, hogy rettenetesen sokat beszélgetünk. A nyugalmunknak és a boldogságunknak ez a titka” – fejtette ki Szinetár Dóra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet