Nézem Film Bejelentették a Szólíts a neveden film folytatását

Bejelentették a Szólíts a neveden film folytatását

Promóció

Az André Aciman Szólíts a neveden című regénye alapján készült, 2017-ben bemutatott filmnek hatalmas sikere volt. De senki nem számított, legfeljebb reménykedett a szívmelengető történet továbbgördítésében. A stáb azonban bejelentette, hogy érkezik a folytatás. 

Megtalállak

Promóció
- Advertisement -

André Aciman regénye, a Szólíts a neveden 2007-ben látott napvilágot, amit rengetegen dicsértek, és különösen szívmelengető történetként emlegették. A szerző valóban rendkívüli módon, és az olvasók érzelmeit teljes mértékben felforgatva képes írni a szerelemről és annak minden bonyodalmáról. Mindezt még különlegesebbé teszi, hogy a romantikus történet két főszereplője két férfi, tehát nem egy megszokott kamaszrománcról van szó. 

Szólítsd a neveden / Fotó: Sony Pictures

A könyvből tíz évvel később aztán film is született, egy Oscar-díjat is nyert. A filmben a kamasz Eliót Timothée Chalamet, kedvesét, Olivert pedig Armie Hammer játszotta. A rajongók nagy lelkesedéssel fogadták a könyv folytatásának hírét is, ami 2019-ben íródott. Ugyan erre korábban aligha számítottak, de Elio és Oliver varázslatos univerzuma nem ér véget a filmvásznon sem: jön a folytatás. André Aciman egyébként a Megtalállak című, új regényét tavaly Magyarországon is bemutatta.

Mindenkit viszontláthatunk

A hírt Luca Guadagnino jelentette be, de hozzátette azt is, hogy a koronavírus miatt a filmről való megbeszélések halasztásra szorultak. Nem tudni, mikor kezdődnek a forgatások, arról pedig főleg nincsen semmi információ, hogy egyáltalán mikor kerül majd bemutatásra, írja az i-D.

Jóval több mint egy háromszoros Oscar-jelölt film: Szólíts a neveden – Kritika

Az André Aciman regénye alapján készült alkotás 1983-ban egy észak-olasz kisvárosban, Cremaban játszódik. A családjával nyaraló Elio (Timothée Chalamet) napjai úszással, olvasással, zeneszerzéssel telnek, és a nyári idillt Oliver (Armie Hammer) érkezése zavarja meg. Az egyetemista fiú hat hétre érkezik a családhoz, hogy Elio művészettörténész apjának (Michael Stuhlbarg) szárnysegédje legyen.

Az viszont biztos, hogy Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg és Esther Garrel is része lesz a készülő folytatásnak.

Érkezik a Szólíts a neveden könyv folytatása, és végre tudjuk a címét is

A 2017-ben megjelent film sikerei óta még több rajongó ábrándozhat arról, mi történhetett Elio-val és Oliverrel. Októberben megtudhatjuk, André Aciman dolgozik a folytatáson! A könyv pár évvel az előző cselekménye után veszi fel a fonalat, és főként Elio apjára, Samuelre fog fókuszálni. Akik látták a filmet, biztosan emlékeznek a híres barackos jelenetre.

Ez azt jelenti, hogy mindenkit viszontláthatunk majd a történetben. 

Ha lesz egy jó forgatókönyvünk, és Timmy és Luca is benne van, és én mégis visszautasítanám a filmben való szereplést, egy igazi s_ggfej lennék 

– nyilatkozta Armie Hammer tavaly márciusban a Vulture-nak.

Promóció
Forrási-D Vice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3