André Aciman, a Szólíts a neveden könyv szerzője 2019 októberére ígéri a folytatást. És nemrég kiderült, hogy személyesen is bemutatja, mégpedig Budapesten.

A könyv pár évvel az előző cselekménye után veszi fel a fonalat, és főként Elio apjára, Samuelre fog fókuszálni.

Szólíts A Neveden Könyv Folytatás Budapest André Aciman Call Me By Your Name
Szólíts A Neveden / Fotó: Sony Pictures Classics

Find me, azaz Találj meg (a magyarországi kiadó Megtalállak címen adja ki – a szerk.)története szerint Samuel már elvált, és úton van Rómába, hogy meglátogassa Elio-t, aki híres zongoristává vált. Egy sorsszerű találkozás a vonaton egy olyan kapcsolathoz vezet, ami örökre megváltoztatja Samuel életét. Ezt követően Elio Párizsba utazik, ahol egy viszonyba kezd. Eközben Oliver – aki ekkor Észak-Anglia professzora két majdnem felnőtt fiúval – újra Európában találja magát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Szólíts a neveden világa sosem hagyott el. Bár én alkottam meg a karaktereket, és én írtam az életüket, nem számítottam rá, hogy a végén ők fognak tanítani engem az intimitásról és a szerelemről dolgokat, amiket nem tudtam, mielőtt papírra vetettem volna őket. A film hatására jöttem rá, hogy vissza akarok térni hozzájuk[/perfectpullquote]

– árulta el a Vulture-nek.

Érkezik a Szólíts a neveden könyv folytatása, és végre tudjuk a címét is

A 2017-ben megjelent film sikerei óta még több rajongó ábrándozhat arról, mi történhetett Elio-val és Oliverrel. Októberben megtudhatjuk, André Aciman dolgozik a folytatáson! A könyv pár évvel az előző cselekménye után veszi fel a fonalat, és főként Elio apjára, Samuelre fog fókuszálni. Akik látták a filmet, biztosan emlékeznek a híres barackos jelenetre.

Nemrég pedig robbant a nap hírének is kikiáltott bomba: a Margó Irodalom Fesztivál és Könyvvásár eseményére a szerző, André Aciman is ellátogat. Ez azt jelenti, hogy személyesen mutatja be a Szólís a neveden folytatását. Az első rész majd’ háromnegyedmillió példányban fogyott, a 2017-ben filmet is készítettek belőle Luca Guadagnino rendezővel, amely Oscar-díjat nyert.

A Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet Budapesten tartózkodik, az új Dűne filmet forgatják

Igazi paparazzifotót osztott meg A hetedik sor közepe Facebook-oldala. Lencsevégre kapták, ahogy a Szólíts a neveden tinisztárja, Timothée Chalamet és Danis Villeneuve rendező az Andrássy úton kávézgatnak. A Dűne filmet forgatják hazánkban. dűne film, dűne 2019, david lynch dűne film

Az Athenaeum kiadó közleménye szerint a könyv várhatóan október 10-tól lesz majd elérhető a magyarul olvasók számára. A megjelenés dátuma egybeesik az Egyiptomban született szerző magyarországi tartózkodásának idejéve. A Megtalállak szerzője a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár vendége lesz október 10–13-a között.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet