Egy nő csomagját a szomszédja vette át, majd letagadta, hogy nála lenne.

Egy Mia nevű brit nő nagyon nehéz helyzetbe került, miután az online rendelt csomagját akkor szállították ki, amikor nem volt otthon, írja24.hu

Szennyestartót és új ágyneműt rendelt, körülbelül 300 font (kb. 134 ezer forint) értékben. A futár ki is szállította a csomagot, és értesítette Miát, hogy a szomszédja átvette őket. Két képet is kapott, egyet a szomszéd nyitott ajtajában várakozó dobozokról, egyet pedig arról, hogy a csomag már nincs az ajtó előtt, vagyis a szomszéd bevitte őket.

Amikor hazaért, át is ment a szomszédjához, aki azonban letagadta, hogy átvette volna a termékeket. A lány döbbenten ellenőrizte a futárcégtől kapott e-mailt, majd átküldte a barátját a szomszédba, hogy próbálja meg ő is. 

@miaxmon

im so angry i’ll update u when i find out more 😭 / if i get refunded. 999 hello parcel police please

♬ original sound – mia mon

A szomszéd Mia barátjának már azt mondta, hogy aláírta az átvételt, de a csomagot az ajtó előtt hagyta, így biztos onnan vitte el valaki. 

Egy következő videóban a lány elárulta, hogy másnap reggelre furcsa módon megjelentek az ajtaja előtt. Elvileg egy másik lakásban voltak, mint amelyik előtt a futár a fotót készítette. A posztoló sem érti, mi történhetett, de örül, hogy végül megkapta a rendelését.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet